Povezane vesti

Deca starija od 5 godina ne mogu u Grčku bez negativnog PCR testa: Postoji šansa za promene do raspusta, evo koje su opcije

Kurir 18.05.2021
Deca starija od pet godina da bi ušla u Grčku moraju imati negativni PCR test, ne stariji od 72 sata. To je trenutno pravilo na graničnim prelazima koje bi moglo da se promeni do završetka školske godine. Grčka je u subotu zvanično otvorila i… »

Spas stiže do raspusta? Deca starija od pet godina ne mogu u Grčku bez negativnog PCR testa, ali ima nade da će taj problem…

Blic 18.05.2021
Deca starija od pet godina moraju da imaju negativni PCR test, ne stariji od 72 sata, da bi ušla u Grčku. To je trenutno pravilo na graničnim prelazima koje bi moglo da se promeni do završetka školske godine. Grčka je u subotu zvanično otvorila i… »

Uskoro veliko olakšanje za roditelje koji bi na more u Grčku? Razmatraju se dve opcije za decu, evo kada pada odluka

Mondo 18.05.2021
Deca starija od pet godina moraju da imaju negativni PCR test, ne stariji od 72 sata, da bi ušla u Grčku. To je trenutno pravilo na graničnim prelazima koje bi moglo da se promeni do završetka školske godine. Deca starija od pet godina moraju da… »

Obavezan negativan PCR test za decu stariju od 5 godina: Ima nade da problem ulaska u Grčku bude rešen do raspusta?

Večernje novosti 18.05.2021
Foto Tanjug/AP To je trenutno pravilo na graničnim prelazima koje bi moglo da se promeni do završetka školske godine. Grčka je u subotu zvanično otvorila i turističku sezonu i mnoga pitanja u vezi sa ulaskom stranih turista u zemlju. Jedno od… »

Vesti dana »