Povezane vesti
Ušla sam u rijaliti zbog popularnosti, nabacivali su mi se moćnici: Dejana otkrila sa čim se sve susrela u karijeri top modela…
Kurir 18.05.2021
Manekenka Dejana Živković proslavila se učešćem u rijaliti šou programu "Prvi srpski top model", pre deset godina, a sada otkriva razloge zbog kojih se prijavila u ovu vrstu takmičenja. "Ja sam u taj rijaliti ušla zbog popularnosti. Mladost - ludost… »
Nabacivali su mi se mnogi moćnici: Dejana dobijala bezobrazne ponude - "Da sam pristala, bila bih uspešnija!"
Mondo 18.05.2021
Manekenka Dejana Živković iskreno o početku karijere i "moćnicima kojima ne manjka samopouzdanja" Manekenka Dejana Živković iskreno o početku karijere i "moćnicima kojima ne manjka samopouzdanja" Manekenka Dejana Živković karijeru je počela u TV… »
Vesti dana »
Novak Đoković već razmišlja o narednom rivalu: želim da napravim još jedan korak
Euronews pre 11 minutajoš 31 povezana
Napadnuto sedište američke Pete flote, oglasila se Revolucionarna garda! Iran izveo više udara nego Amerika; Galibaf: Era maltretiranja i iznude završena (foto)
Kurir pre 16 minutajoš 15 povezanih
RHMZ: Danas prolazno naoblačenje sa kišom i lokalnim pljuskovima, temperatura do 32 stepena
Insajder pre 1 satjoš 9 povezanih
Amandmani na rezoluciju o Srbiji – o zvučnom topu, saradnji sa KP Kine, ukidanju fondova
Danas pre 56 minutajoš 2 povezane