Povezane vesti
Ušla sam u rijaliti zbog popularnosti, nabacivali su mi se moćnici: Dejana otkrila sa čim se sve susrela u karijeri top modela…
Kurir 18.05.2021
Manekenka Dejana Živković proslavila se učešćem u rijaliti šou programu "Prvi srpski top model", pre deset godina, a sada otkriva razloge zbog kojih se prijavila u ovu vrstu takmičenja. "Ja sam u taj rijaliti ušla zbog popularnosti. Mladost - ludost… »
Nabacivali su mi se mnogi moćnici: Dejana dobijala bezobrazne ponude - "Da sam pristala, bila bih uspešnija!"
Mondo 18.05.2021
Manekenka Dejana Živković iskreno o početku karijere i "moćnicima kojima ne manjka samopouzdanja" Manekenka Dejana Živković iskreno o početku karijere i "moćnicima kojima ne manjka samopouzdanja" Manekenka Dejana Živković karijeru je počela u TV… »
Vesti dana »
Pucnjava ima veze sa Iranom? Tramp: "To me neće zaustaviti" FOTO/VIDEO
B92 pre 18 minutajoš 18 povezanih
Šamar karijere za Jokića: tuča, isključenje, očajna partija i korak od ispadanja iz plej-ofa
Mondo pre 28 minutajoš 21 povezana
Vremenska prognoza za 26. april: Sunčano i vetrovito, ponegde slab prizemni mraz
Mondo pre 2 satajoš 5 povezanih
I danas protest Zborova Novog Sada zbog aktivista u pritvoru: Nova i duža blokada saobraćaja
Radio 021 pre 23 minutajoš 1 povezana