Povezane vesti
Lučić ponovo u Beogradu?: Miljenik navijača odgovrio na navode da se vraća u Partizan!
Hot sport 18.05.2021
Član idealne petorke Evrolige ove sezone prokomentarisao spekulacije o povratku u Partizan. Srpski košarkaš predvodio je nemački Bajern do prvog plasman u plej-of Evrolige u istoriji kluba. Sjajni košarkaš postao je član Bajerna 2016. godine, a u klub je… »
Jedan sam od lidera bajerna: Vladimir Lučić je najbolji krilni igrač Evrolige: "Trinkijeri i Dule su venčani za košarku"
Sportal blic 18.05.2021
je u ponedeljak i zvanilčno postao najbolji krilni igrač . Priznanje su mu uručili navijači, mediji, treneri i kapiteni timova koji igraju u elitnom takmičenju. - Ovog leta punim 32 godine, a od početka sam u istom takmičenju. Čast mi je što sam izabran… »
Vladimir Lučić, najbolje krilo Evrolige: Nije realno da se vratim u Partizan
Mozzart sport 18.05.2021
"Iako bih voleo da završim karijeru u svom klubu - nije realno. Vratiti se čisto da bih bio tu - nema smisla" Vladimir Lučić je u ponedeljak i zvanilčno postao najbolji krilni igrač Evrolige. Priznanje su mu 'uručili' navijači, mediji, treneri i kapiteni… »
Vesti dana »
Borba sa velikim požarima u Srbiji: Kritično u Deliblatskoj peščari, stabilizacija na drugim lokacijama
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 35 povezanih
Čaušić o požaru u Deliblatskoj peščari: Stanovnici svih naselja bezbedni ali se situacija brzo menja
Beta pre 23 minutajoš 47 povezanih
Srbija pod snažnim toplotnim talasom, temperature dostižu 42 stepena
Naslovi.ai pre 24 minutajoš 57 povezanih
Požar na deponiji u Jovanovcu: Ekipe na terenu gase pet žarišta, apel nadležnih da zatvorite prozore i vrata
Serbian News Media pre 58 minutajoš 15 povezanih
NUNS: Pismo ministra Bratine vlasniku Alpac Capitala je nedopustiv politički pritisak na N1 i Novu
N1 Info pre 2 satajoš 17 povezanih