Повезане вести

Фотка која је збунила мреже: Вера Матовић или Џил Бајден?

Фотка која је збунила мреже: Вера Матовић или Џил Бајден?

Нова 18.05.2021
Вера Матовић постала је вирална на друштвеним мрежама након што су корисници уочили велику сличност између ње и Џил Бајден, прве даме Америке. Лавину коментара изазвала је фотографија коју је објавила Џенифер Гарнер, а на… »
Српска фолкерка поново хит на друштвеним мрежама: Вера Матовић има познату двојницу - "Личи, али боља сам од ње!"

Српска фолкерка поново хит на друштвеним мрежама: Вера Матовић има познату двојницу - "Личи, али боља сам од ње!"

Мондо 18.05.2021
Хаос због слике жене америчког председника за коју су сви помислили да је Вера Матовић! Хаос због слике жене америчког председника за коју су сви помислили да је Вера Матовић! Након хаоса који је настао на друштвеним мрежама због… »
Вера Матовић пљунута америчка прва дама! Фолкерка за Курир: Ја такву гардеробу никад не бих обукла!

Вера Матовић пљунута америчка прва дама! Фолкерка за Курир: Ја такву гардеробу никад не бих обукла!

Курир 18.05.2021
Певачица Вера Матовић постала је права интернет сензација, најпре због песме "Мики, Милане", која је врло популарна међу омладином, а сад и због невероватне сличности са Џил Бајдан, супругом америчког председника Џоа Бајдена… »

Вести дана »