Повезане вести

Кантона и Кин у Кући славних Премијер лиге

Кантона и Кин у Кући славних Премијер лиге

Нова 18.05.2021
Некадашњи капитени фудбалског клуба Манчестер јунајтед Ерик Кантона и Рој Кин примљени су у уторак у Кућу славних Премијер лиге. Кантона је од 1992. до 1997. године одиграо 156 утакмица у Премијер лиги и постигао 70 голова за… »
После Анрија и Ширера, тандем Јунајтеда у "Кући славних"

После Анрија и Ширера, тандем Јунајтеда у "Кући славних"

Спортске.нет 18.05.2021
Некадашњи капитени фудбалског клуба Манчестер јунајтед Ерик Кантона и Рој Кин примљени су данас у Кућу славних Премијер лиге. Кантона је од 1992. до 1997. године одиграо 156 утакмица у Премијер лиги и постигао 70 голова за… »
Кантона у свом стилу: „Био бих изненађен да нисам изабран“

Кантона у свом стилу: „Био бих изненађен да нисам изабран“

Хот спорт 18.05.2021
Легендарни фудбалер Манчестер јунајтеда Ерик Кантона примљен је у Кућу славних енглеске Премијер лиге. Некадашња звезда Премијер лиге, познат је по невероватним партијама које је пружао у дресу Манчестера, али и по томе што се… »
Кантона у Кући славних ПЛ: Поносан сам, али нисам изненађен

Вести онлине 18.05.2021
Легендарни фудбалер Манчестер Јунајтеда Ерик Кантона примљен је у Кућу славних енглеске Премијер лиге. Кантона је један од шесторице играча који су место у Кући славних обезбедили захваљујући гласовима навијача и стручног… »

Н1 Инфо 18.05.2021
Легендарни фудбалер Манчестер Јунајтеда Ерик Кантона примљен је у Кућу славних енглеске Премијер лиге. Кантона је један од шесторице играча који су место у Кући славних обезбедили захваљујући гласовима навијача и стручног… »

Вести дана »