Повезане вести

Јурић: Дао сам изјаву, МУП: Није изнео ни доказ ни име у случају политичара-педофила

Јурић: Дао сам изјаву, МУП: Није изнео ни доказ ни име у случају политичара-педофила

Телеграф 18.05.2021
- Дао сам изјаву у својству грађанина у вези са својим сазнањима о свему ономе са чиме се Фондација бави - рекао је Јурић. Оснивач фондације "Тијана Јурић" Игор Јурић испитан је данас у Управи криминалистичке полиције о својим… »
САСЛУШАЊЕ: МУП „Није изнео ни један доказ“- ЈУРИЋ „Рекао сам све што су тражили“!

САСЛУШАЊЕ: МУП „Није изнео ни један доказ“- ЈУРИЋ „Рекао сам све што су тражили“!

У центар 18.05.2021
ПРИПАДНИЦИ Министарства унутрашњих послова обавили су данас разговор са Игорем Јурићем у својству грађанина због његових изјава које је изнео у медијима о такозваном „педофилском“ лобију у Србији. „Ни овога пута Јурић полицији… »
МУП открио шта је Игор Јурић рекао на саслушању у полицији

МУП открио шта је Игор Јурић рекао на саслушању у полицији

Нова 18.05.2021
Припадници Министарства унутрашњих послова обавили су данас разговор са Игорем Јурићем у својству грађанина због његових изјава које је изнео у медијима о такозваном "педофилском" лобију у Србији. „Ни овога пута Јурић полицији… »
Јурић полицији рекао „све што су од њега тражили“, у МУП-у кажу „ништа ново“

Јурић полицији рекао „све што су од њега тражили“, у МУП-у кажу „ништа ново“

Н1 Инфо 18.05.2021
Оснивач фондације "Тијана Јурић" Игор Јурић испитан је у Управи криминалистичке полиције о својим сазнањима у вези са педофилима у Србији, а како је потврдио за Нова.рс, повод јесте гостовање у подкасту на том порталу. Како је… »
Игор Јурић дао изјаву полицији о педофилском лобију у Србији

Игор Јурић дао изјаву полицији о педофилском лобију у Србији

Спутник 18.05.2021
Оснивач фондације "Тијана Јурић" Игор Јурић испитан је у Управи криминалистичке полиције о својим сазнањима у вези са педофилима у Србији. "Дао сам изјаву у својству грађанина у вези са својим сазнањима о свему ономе са чиме се… »
Јурић за Нова.рс: Испричао сам све што су тражили од мене

Јурић за Нова.рс: Испричао сам све што су тражили од мене

Нова 18.05.2021
Оснивач фондације "Тијана Јурић" Игор Јурић испитан је данас у Управи криминалистичке полиције о својим сазнањима у вези са педофилима у Србији, а како је за Нова.рс потврдио, повод јесте гостовање у подкасту на Нова.рс и на… »
Игор Јурић дао изјаву укп-у о “педофилском лобију”

Игор Јурић дао изјаву укп-у о “педофилском лобију”

ИндексОнлине 18.05.2021
БЕОГРАД – Оснивач фондације “Тијана Јурић”, Игор Јурић испитан је данас у Управи криминалистичке полиције о својим сазнањима у вези са педофилима у Србији, о чему је у претходном периоду говорио у више јавних наступа. “Дао сам… »
Игор Јурић дао изјаву УКП-у о својим сазнањима о педофилима у Србији

Игор Јурић дао изјаву УКП-у о својим сазнањима о педофилима у Србији

РТС 18.05.2021
Оснивач фондације "Тијана Јурић" испитан је у Управи криминалистичке полиције о сазнањима у вези са педофилима у Србији. Игор Јурић је о томе у претходном периоду говорио у више јавних наступа. "Дао сам изјаву у својству… »
Игор Јурић позван у полицију након изјаве да државне службе Србије знају за педофиле у власти

Игор Јурић позван у полицију након изјаве да државне службе Србије знају за педофиле у власти

Мој Нови Сад 18.05.2021
Оснивач Фондације "Тијана Јурић" позван је на саслушање у Управу криминалистичке полиције након гостовања на подкасту портала Нова.рс. Игор Јурић је у разговору с новинарком Миљаном Нешковић изјавио да је "потпуно сигуран да… »
Игор Јурић позван на саслушање након гостовања на Нова.рс

Нова 18.05.2021
Игор Јурић, друштвени активиста и оснивач Фондације Тијана Јурић, позван је на саслушање у Управу криминалистичке полиције (УКП) након што је јуче гостовао у подцасту на порталу Нова.рс код наше колегинице Миљане Нешковић. Како… »
Игор Јурић позван на саслушање после гостовања на Нова.рс

Игор Јурић позван на саслушање после гостовања на Нова.рс

Н1 Инфо 18.05.2021
Игор Јурић, оснивач Фондације "Тијана Јурић", позван је на саслушање у Управу криминалистичке полиције након што је у изјавио да је "потпуно сигуран да државне службе Србије знају за педофиле у власти и да их држе ко зна колико… »

Нови магазин 18.05.2021
Игор Јурић, оснивач Фондације "Тијана Јурић", позван је на саслушање у Управу криминалистичке полиције након што је у понедељак изјавио да је "потпуно сигуран да државне службе Србије знају за педофиле у власти и да их држе ко… »
Игор Јурић: Потпуно сам сигуран да службе знају за педофиле у власти у Србији

Игор Јурић: Потпуно сам сигуран да службе знају за педофиле у власти у Србији

Данас 17.05.2021
Игор Јурић, оснивач Фондације Тијана Јурић, изјавио је да је потпуно сигуран да државне службе Србије знају за педофиле у власти и да их „држе ко зна колико по фиокама“. „Сигуран сам да ти људи раде много тога баш зато што су у… »

Вести дана »