Povezane vesti
Jurić: Dao sam izjavu, MUP: Nije izneo ni dokaz ni ime u slučaju političara-pedofila
Telegraf 18.05.2021
- Dao sam izjavu u svojstvu građanina u vezi sa svojim saznanjima o svemu onome sa čime se Fondacija bavi - rekao je Jurić. Osnivač fondacije "Tijana Jurić" Igor Jurić ispitan je danas u Upravi kriminalističke policije o svojim saznanjima u vezi sa… »
Igor Jurić dao izjavu policiji o pedofilskom lobiju u Srbiji
Sputnik 18.05.2021
Osnivač fondacije "Tijana Jurić" Igor Jurić ispitan je u Upravi kriminalističke policije o svojim saznanjima u vezi sa pedofilima u Srbiji. "Dao sam izjavu u svojstvu građanina u vezi sa svojim saznanjima o svemu onome sa čime se Fondacija bavi… »
Jurić policiji rekao „sve što su od njega tražili“, u MUP-u kažu „ništa novo“
N1 Info 18.05.2021
Osnivač fondacije "Tijana Jurić" Igor Jurić ispitan je u Upravi kriminalističke policije o svojim saznanjima u vezi sa pedofilima u Srbiji, a kako je potvrdio za Nova.rs, povod jeste gostovanje u podkastu na tom portalu. Kako je rekao, na današnjem… »
MUP otkrio šta je Igor Jurić rekao na saslušanju u policiji
Nova 18.05.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova obavili su danas razgovor sa Igorem Jurićem u svojstvu građanina zbog njegovih izjava koje je izneo u medijima o takozvanom "pedofilskom" lobiju u Srbiji. „Ni ovoga puta Jurić policiji nije izneo ni jedan… »
SASLUŠANJE: MUP „Nije izneo ni jedan dokaz“- JURIĆ „Rekao sam sve što su tražili“!
U centar 18.05.2021
PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova obavili su danas razgovor sa Igorem Jurićem u svojstvu građanina zbog njegovih izjava koje je izneo u medijima o takozvanom „pedofilskom“ lobiju u Srbiji. „Ni ovoga puta Jurić policiji nije izneo ni… »
Jurić za Nova.rs: Ispričao sam sve što su tražili od mene
Nova 18.05.2021
Osnivač fondacije "Tijana Jurić" Igor Jurić ispitan je danas u Upravi kriminalističke policije o svojim saznanjima u vezi sa pedofilima u Srbiji, a kako je za Nova.rs potvrdio, povod jeste gostovanje u podkastu na Nova.rs i na današnjem saslušanju… »
Igor Jurić dao izjavu UKP-u o svojim saznanjima o pedofilima u Srbiji
RTS 18.05.2021
Osnivač fondacije "Tijana Jurić" ispitan je u Upravi kriminalističke policije o saznanjima u vezi sa pedofilima u Srbiji. Igor Jurić je o tome u prethodnom periodu govorio u više javnih nastupa. "Dao sam izjavu u svojstvu građanina u vezi sa svojim… »
Igor Jurić dao izjavu ukp-u o “pedofilskom lobiju”
IndeksOnline 18.05.2021
BEOGRAD – Osnivač fondacije “Tijana Jurić”, Igor Jurić ispitan je danas u Upravi kriminalističke policije o svojim saznanjima u vezi sa pedofilima u Srbiji, o čemu je u prethodnom periodu govorio u više javnih nastupa. “Dao sam izjavu u… »
Igor Jurić pozvan u policiju nakon izjave da državne službe Srbije znaju za pedofile u vlasti
Moj Novi Sad 18.05.2021
Osnivač Fondacije "Tijana Jurić" pozvan je na saslušanje u Upravu kriminalističke policije nakon gostovanja na podkastu portala Nova.rs. Igor Jurić je u razgovoru s novinarkom Miljanom Nešković izjavio da je "potpuno siguran da državne službe… »
Igor Jurić pozvan na saslušanje nakon gostovanja na Nova.rs
Nova 18.05.2021
Igor Jurić, društveni aktivista i osnivač Fondacije Tijana Jurić, pozvan je na saslušanje u Upravu kriminalističke policije (UKP) nakon što je juče gostovao u podcastu na portalu Nova.rs kod naše koleginice Miljane Nešković. Kako saznajemo… »
Igor Jurić pozvan na saslušanje posle gostovanja na Nova.rs
N1 Info 18.05.2021
Igor Jurić, osnivač Fondacije "Tijana Jurić", pozvan je na saslušanje u Upravu kriminalističke policije nakon što je u izjavio da je "potpuno siguran da državne službe Srbije znaju za pedofile u vlasti i da ih drže ko zna koliko po fiokama"… »
Igor Jurić pozvan na saslušanje nakon gostovanja na Nova.rs
Novi magazin 18.05.2021
Igor Jurić, osnivač Fondacije "Tijana Jurić", pozvan je na saslušanje u Upravu kriminalističke policije nakon što je u ponedeljak izjavio da je "potpuno siguran da državne službe Srbije znaju za pedofile u vlasti i da ih drže ko zna koliko po… »
Igor Jurić: Potpuno sam siguran da službe znaju za pedofile u vlasti u Srbiji
Danas 17.05.2021
Igor Jurić, osnivač Fondacije Tijana Jurić, izjavio je da je potpuno siguran da državne službe Srbije znaju za pedofile u vlasti i da ih „drže ko zna koliko po fiokama“. „Siguran sam da ti ljudi rade mnogo toga baš zato što su u tim… »
Vesti dana »
Ko su stručnjaci koji su uhapšeni zbog radova na železničkoj stanici na Novom Sadu
Nova pre 1 satjoš 180 povezanih
Vučić: Zahvalnost Ficu i Slovačkoj na podršci i poštovanju Srbije
IndeksOnline pre 51 minutajoš 40 povezanih
Kijev tvrdi da je Moskva ispalila balističku raketu, Kremlj bez komentara
BBC News pre 39 minutajoš 35 povezanih
Tragedija u Novom Sadu: Hapšenja zbog pada nadstrešnice i smrti 15 ljudi
BBC News pre 1 satjoš 29 povezanih