Повезане вести
Јурић: Дао сам изјаву, МУП: Није изнео ни доказ ни име у случају политичара-педофила
Телеграф 18.05.2021
- Дао сам изјаву у својству грађанина у вези са својим сазнањима о свему ономе са чиме се Фондација бави - рекао је Јурић. Оснивач фондације "Тијана Јурић" Игор Јурић испитан је данас у Управи криминалистичке полиције о својим… »
САСЛУШАЊЕ: МУП „Није изнео ни један доказ“- ЈУРИЋ „Рекао сам све што су тражили“!
У центар 18.05.2021
ПРИПАДНИЦИ Министарства унутрашњих послова обавили су данас разговор са Игорем Јурићем у својству грађанина због његових изјава које је изнео у медијима о такозваном „педофилском“ лобију у Србији. „Ни овога пута Јурић полицији… »
МУП открио шта је Игор Јурић рекао на саслушању у полицији
Нова 18.05.2021
Припадници Министарства унутрашњих послова обавили су данас разговор са Игорем Јурићем у својству грађанина због његових изјава које је изнео у медијима о такозваном "педофилском" лобију у Србији. „Ни овога пута Јурић полицији… »
Јурић полицији рекао „све што су од њега тражили“, у МУП-у кажу „ништа ново“
Н1 Инфо 18.05.2021
Оснивач фондације "Тијана Јурић" Игор Јурић испитан је у Управи криминалистичке полиције о својим сазнањима у вези са педофилима у Србији, а како је потврдио за Нова.рс, повод јесте гостовање у подкасту на том порталу. Како је… »
Игор Јурић дао изјаву полицији о педофилском лобију у Србији
Спутник 18.05.2021
Оснивач фондације "Тијана Јурић" Игор Јурић испитан је у Управи криминалистичке полиције о својим сазнањима у вези са педофилима у Србији. "Дао сам изјаву у својству грађанина у вези са својим сазнањима о свему ономе са чиме се… »
Јурић за Нова.рс: Испричао сам све што су тражили од мене
Нова 18.05.2021
Оснивач фондације "Тијана Јурић" Игор Јурић испитан је данас у Управи криминалистичке полиције о својим сазнањима у вези са педофилима у Србији, а како је за Нова.рс потврдио, повод јесте гостовање у подкасту на Нова.рс и на… »
Игор Јурић дао изјаву укп-у о “педофилском лобију”
ИндексОнлине 18.05.2021
БЕОГРАД – Оснивач фондације “Тијана Јурић”, Игор Јурић испитан је данас у Управи криминалистичке полиције о својим сазнањима у вези са педофилима у Србији, о чему је у претходном периоду говорио у више јавних наступа. “Дао сам… »
Игор Јурић дао изјаву УКП-у о својим сазнањима о педофилима у Србији
РТС 18.05.2021
Оснивач фондације "Тијана Јурић" испитан је у Управи криминалистичке полиције о сазнањима у вези са педофилима у Србији. Игор Јурић је о томе у претходном периоду говорио у више јавних наступа. "Дао сам изјаву у својству… »
Игор Јурић позван у полицију након изјаве да државне службе Србије знају за педофиле у власти
Мој Нови Сад 18.05.2021
Оснивач Фондације "Тијана Јурић" позван је на саслушање у Управу криминалистичке полиције након гостовања на подкасту портала Нова.рс. Игор Јурић је у разговору с новинарком Миљаном Нешковић изјавио да је "потпуно сигуран да… »
Игор Јурић позван на саслушање након гостовања на Нова.рс
Нова 18.05.2021
Игор Јурић, друштвени активиста и оснивач Фондације Тијана Јурић, позван је на саслушање у Управу криминалистичке полиције (УКП) након што је јуче гостовао у подцасту на порталу Нова.рс код наше колегинице Миљане Нешковић. Како… »
Игор Јурић позван на саслушање после гостовања на Нова.рс
Н1 Инфо 18.05.2021
Игор Јурић, оснивач Фондације "Тијана Јурић", позван је на саслушање у Управу криминалистичке полиције након што је у изјавио да је "потпуно сигуран да државне службе Србије знају за педофиле у власти и да их држе ко зна колико… »
Игор Јурић позван на саслушање након гостовања на Нова.рс
Нови магазин 18.05.2021
Игор Јурић, оснивач Фондације "Тијана Јурић", позван је на саслушање у Управу криминалистичке полиције након што је у понедељак изјавио да је "потпуно сигуран да државне службе Србије знају за педофиле у власти и да их држе ко… »
Игор Јурић: Потпуно сам сигуран да службе знају за педофиле у власти у Србији
Данас 17.05.2021
Игор Јурић, оснивач Фондације Тијана Јурић, изјавио је да је потпуно сигуран да државне службе Србије знају за педофиле у власти и да их „држе ко зна колико по фиокама“. „Сигуран сам да ти људи раде много тога баш зато што су у… »
Вести дана »
Песков: Русија жели мир у Украјини, а не примирје; Медији: Погођен танкер руске флоте у сенци "Дашан"
РТС пре 16 минутајош 2 повезане
Трамп потврдио да су америчке снаге заплениле танкер за нафту код обала Венецуеле
РТВ пре 6 минутајош 3 повезане
Фон дер Лајен и Кошта после састанка с Вучићем: Желимо да видимо демократску Србију у ЕУ
Данас пре 6 сатијош 1 повезана