Povezane vesti
Ćerka Harisa Džinovića: Od tate me je najviše blam
Nova 18.05.2021
Sedamnaestogodišnja Đina Džinović, ćerka pevača Harisa Džinovića i dizajnerke Meline Džinović, otvoreno je govorila o problemima sa kojima se suočava u tinejdžerskim danima, te navela da uz pomoć svog iskustva daje savete i drugim devojkama. Osim toga… »
Imala sam probleme, lice mi je bilo katastrofa! Ćerka Harisa Džinovića progovorila o privatnosti, priznala da se stidi oca!
Kurir 18.05.2021
Đina Džinović (17), ćerka pevača Harisa Džinovića i dizajnerke Meline Džinović, otvoreno je govorila o problemima sa kojima se suočila u tinejdžerskom periodu, te navela da uz pomoć svog iskustva daje savete i drugim devojkama. Đina je veoma aktivna na… »
Vesti dana »
Zelenski: Mali napredak ka miru; Kremlj otkriva da li će se Putin i Tramp sastati do kraja godine
RTS pre 10 minutajoš 20 povezanih
Pronađena dva tela u stanu u Nikšiću; Oglasila se policija: Dvostruko ubistvo; Potraga za ubicom u toku
B92 pre 10 minutajoš 16 povezanih
Letos ga niko nije želeo, a sada nastavlja trku sa Jokićem: Vestbruk upisao novi tripl-dabl i još više odmakao našem asu!
Hot sport pre 40 minutajoš 13 povezanih
Goleme kolone na izlazu iz Srbije, već se stvaraju gužve! Upućen poseban apel: Vodite računa o ovome na putu
Alo pre 35 minutajoš 9 povezanih