Povezane vesti
"Borini" gimnazijalci najbolji na Nacionalnoj olimpijadi u geografiji
Južne vesti 18.05.2021
Učenici niške Gimnazije “Bora Stanković” ostvarili su najbolji rezultat na Nacionalnoj olimpijadi u geografiji, a najveći uspeh postigao je Vuk Bulatović koji je bio najuspešniji i u pojedinačnoj kategoriji. Takmičenje je okupilo 30 škola iz… »
Talentovani gimnazijalac osvojio prvo mesto na državnom takmičenju iz geografije
Jugmedia 18.05.2021
Na takmičenju „Nacionalna geografska olimpijada“ učenik gimnazije „Bora Stanković“ Vuk Bulatović iz Niša osvojio je prvo mesto, dok je drugo mesto pripalo učeničkoj ekipi takođe iz ove škole, koji su se takmičili u konkurenciji od 30… »
Vuk Bulatović, pobednik Nacionalne geografske olimpijade : Geografija je moja prva ljubav
Jug press 18.05.2021
NIŠ Kao osnovac sam gledao Evroviziju i već tada sam počeo da pamtim zemlje, da ih nalazim na geografskoj karti i učim njihove glavne gradove“, kaže Vuk Bulatović, učenik trećeg razreda specijalnog IT odeljenja Gimnazije „Bora Stanković“ u… »
Vesti dana »
Blokada gradske uprave u Loznici Izazvan veliki incident: jedan građanin oboren, drugi nošen na haubi nekoliko metara (foto)
Kurir pre 1 satjoš 101 povezana
Najnovija prognoza meteorologa Todorovića, zapamtite ovaj datum: Biće više snega nego prethodnih dana, a evo koji delovi Srbije mogu da očekuju padavine
Kurir pre 1 satjoš 23 povezane
U Srbiji preminula dva pacijenta povređena u eksploziji u livnici
Slobodna Evropa pre 3 satajoš 20 povezanih
Zavirite u obnovljeni Notr Dam više od pet godina posle požara
BBC News pre 45 minutajoš 20 povezanih
Broj stranih turista skočio za devet odsto: Nagli rast interesovanja za srpske banje i planine
Euronews pre 1 satjoš 19 povezanih