Povezane vesti
Cicipas za poraz od Novaka krivi kišu: Nisam mogao da spavam
Nova 18.05.2021
Grčki teniser Stefanos Cicipas okrivio je odlaganja i pomeranja četvrtfinala Rima sa Novakom Đokovićem za svoj poraz u tom meču 6:4, 5:7 i 5:7. Grk je imao set i brejk prednosti (6:4, 2:1) u trenutku prekida, ali to nije bilo dovoljno, pa je prvi reket… »
Cicipas zbog Đokovića nije mogao da spava: Bili su to teški dani za mene
Večernje novosti 18.05.2021
FOTO: AP Đoković je poražen u finalu od Rafael Nadala sa 2:1 u setovima, a meč protiv petog tenisera sveta u četvrtfinalu bio je sjajan. - Bili su to teški dani za mene, nisam mogao da spavam. Bilo bi verovatno drugačije da smo nastavili meč u petak, ali… »
„Bilo mi je teško posle poraza od Novaka, nisam spavao“
N1 Info 18.05.2021
Grčki teniser Stefanos Cicipas izjavio je da ne oseća umor, te da je spreman da testira svoje granice na turniru u Lionu. Grk je u Rimu stigao do četvrtfinala, gde je u dvodnevnom duelu izgubio od Novaka Đokovića. Pre toga je eliminisan u trećem kolu… »
Vesti dana »

MUP: Među 10 uhapšenih u Novom Pazaru jedan osumnjičeni za izazivanje nacionalne netrpeljivosti
Insajder pre 5 satijoš 44 povezane

Jelisaveta se na Havajima opustila u društvu zgodnog frajera: Šta će reći Teodosić kad bude video fotke?
Story pre 11 minutajoš 234 povezane

Blagojević pred revanš protiv Oleksandrije: Ne smemo da se opuštamo
Radio sto plus pre 1 satjoš 36 povezanih

„Vučićeva izjava da neće biti novca za Univerzitet u Novom Pazaru je radikalski pristup Sandžaku“: Student Davud Delimeđac o pretnjama predsednika Srbije
Nova pre 1 satjoš 24 povezane

Vremenska prognoza i upozorenje o vodostajima u Srbiji za 30. jul i naredne dane
Naslovi.ai pre 2 satajoš 30 povezanih