Повезане вести

Наоми Кембел постала први пут мајка са 50 година

Наоми Кембел постала први пут мајка са 50 година

Н1 Инфо 18.05.2021
Британска манекенка Наоми Кембел (50) изненадила је кориснике интернета пошто је на друштвеним мрежама написала да је добила прво дете, девојчицу. „Једно дивно мало чудо ме је изабрало за мајку. Част ми је да имам тако слатку… »
Мајчинство: Супермодел Наоми Кембел у 50. години постала мајка девојчице

Мајчинство: Супермодел Наоми Кембел у 50. години постала мајка девојчице

BBC News 18.05.2021
У интервјуу 2017. године рекла је да се нада да ће једног дана бити родитељка. Супермодел Наоми Кембел постала је мајка девојчице. Ова педесетогодишњакиња је вест објавила на Инстаграму, поделивши фотографију руке која држи… »
Наоми Кембел постала мама у 51. години

Наоми Кембел постала мама у 51. години

РТС 18.05.2021
Позната манекенка и модел Наоми Кембел постала је мама у шестој деценији. Ћерку је добила четири године пошто је изјавила да ће уз помоћ науке постати мама када она то пожели. На Инстаграм профилу, Наоми је поделила фотографију… »
Наоми Кембел постала мајка у 50. Години: Објавила бебину слику и открила ког је пола! (фото)

Наоми Кембел постала мајка у 50. Години: Објавила бебину слику и открила ког је пола! (фото)

Мондо 18.05.2021
Оставила дирљиве речи поред слике. Оставила дирљиве речи поред слике. Једна од најпознатијих манекенки на свету Наоми Кембел постала је мајка једне девојчице у 50. години! Она је са пратиоцима на Инстаграму поделила слику на… »
Наоми Кембел постала мајка у 50. години

Наоми Кембел постала мајка у 50. години

Нова 18.05.2021
Један од најпознатијих супермодела свих времена Наоми Кембел објавила је на Инстаграму да је у својој 50. години постала мајка. Она је поделила фотографију на којој се види како у руци држи стопала бебице. „Дивни, мали благослов… »
Чувена манекенка постала мајка у 51. Години: Наоми Кембел објавом затресла светске медије! (фото)

Чувена манекенка постала мајка у 51. Години: Наоми Кембел објавом затресла светске медије! (фото)

Вечерње новости 18.05.2021
Фото: ЕПА Ову информацију поделила је на свом Инстаграм профилу, чиме је шокирала људе, с обзиром на то да апсолутно нигде у медијима није објављено да ће се Наоми остварити у улози мајке. Наоми је на Инстаграму објавила… »

Вести дана »