Повезане вести
Даниловић завршила учешће на турниру у Београду
Спортске.нет 18.05.2021
Српска тенисерка Олга Даниловић завршила је учешће на турниру у Београду, након што је данас поражена у шеснаестини финала од Рускиње Камиле Рахимове у два сета 2:6, 4:6. У првом сету, који је трајао 36 минута, Рускиња је… »
Федерер после дебакла: Разочарао сам их, жао ми је
Нова 18.05.2021
Роџер Федерер се вратио после паузе тенису, али је већ на старту доживео пораз у родној Швајцарској, на турниру у Женеви. Он је изгубио од Пабла Андухара резултатом 4:6, 6:4, 4:6, упркос предности брејка у трећем сету. У изјави… »
Шокантно признање Федерера - одустао од трке са Новаком и рафом: Тенис је бруталан, не надам се титули са 40 година!
Мондо 18.05.2021
Не гаји Швајцарац лажне наде, већ сада је одустао! Не гаји Швајцарац лажне наде, већ сада је одустао! Видели смо Роџера Федерера на шљаци после готово две године и није изгледао добро. Изгубио је од Пабла Андухара у Женеви и… »
Какав шок: Федерер испао у првом колу турнира у Женеви!
Хот спорт 18.05.2021
Неочекиван епилог… Легендарни Швајацарац и својевремено први играч света Роџер Федерер елиминисан је у првом колу турнира из серије 250 у Женеви. Тренутно осми играч на светској ранг листи, а први носилац овог турнира испао је… »
Утучени Федерер: Разочарао сам, жао ми је
Н1 Инфо 18.05.2021
Легендарни швајцарски тенисер Роџер Федерер разочаран је због пораза на старту турнира у Женеви. Освајач 20 Гренд слем титула одиграо је први меч на шљаци после две године и одмах је изгубио. Бољи од њега био је Пабло Андухар… »
Сензација - Федерер је зарђао! Победио га потпуни аутсајдер: Роџер изгубио од 75. на свету - и то код куће!
Мондо 18.05.2021
Далеко је ово од оног Швајцарца каквог знамо... Далеко је ово од оног Швајцарца каквог знамо... Швајцарац је далеко од својих најбољих дана и најславнијих издања! Роџер Федерер изашао је на шљаку после тачно 712 дана и… »
Федерер после пораза: Очекивао сам више од себе, разичарао сам организаторе
Вечерње новости 18.05.2021
Фото: ЕПА-ЕФЕ/САЛВАТОРЕ ДИ НОЛФИ Освајачу 20 гренд слем титула је ово био први меч на шљаци после више од две године и то против играча који је специјалиста за ову подлогу. Искусни 39-годишњак из Базела после меча је истакао да… »
Шок – Федерер елиминисан на домац́ем терену!
Вести онлине 18.05.2021
Роџер Федерер, осми тенисер света, поражен је од Пабла Андухара у три сета (6:4, 4:6, 6:4), у другом колу АТП турнира у Женеви. Швајцарац је у Женеву дошао да би се што боље спремио за Ролан Гарос, али вец́ на старту турнира… »
Неуспешан повратак Федерера на шљаку после 712 дана
Моззарт спорт 18.05.2021
Пабло Андухар бољи за четвртфинале турнира у Женеви. Дочекали су навијачи у Женеви да виде свог Роџера Федерера на шљаци после чак 712 дана, али се тај сусрет није завршио очекиваним исходом. Шпанац Пабло Андухар покварио је… »
Федерер се вратио и изгубио од Андухара
Дневник 18.05.2021
ЖЕНЕВА: Швајцарски тенисер Роџер Федерер вратио се на терен после више од годину дана паузе и поражен је на старту турнира у Женеви од Шпанца Пабла Андухара 6:4, 4:6, 6:4. Андухар ће у следећој рунди ће играти против победника… »
Управо се десила тениска сензација! Роџер Федерер се вратио и доживео један од најтежих пораза у каријери, и то у домовини!
Спортал блиц 18.05.2021
Права сензација на турниру у Женеви где је у првом колу елиминисан . Швајцарски ас се поново вратио након дуже паузе и у домовини доживео један од најтежих пораза каријере, од 75. играча света Пабла Андухара. Шпански тенисер је… »
Федерер неће по добром памтити повратак на терен: Искусни Шпанац победио Швајцарца у Женеви
Вечерње новости 18.05.2021
Фото: ЕПА-ЕФЕ/САЛВАТОРЕ ДИ НОЛФИ Видело се да освајачу 20 гренд слем титула фали мечева. Јасно је да он жели праву форму да достигне до Вимблдона. Искусни 35-годишњи Шпанац је показао зашто је шљака подлога која му највише… »
Вести дана »
Премијер Мацут: У Мајданпеку прорадио далековод, струја ускоро у свим деловима града
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Трамп: Урадићемо нешто на Гренланду, свиђало им се то или не
Невсмакс Балканс пре 33 минутајош 2 повезане
Ухапшен отац малолетника (16) који је на Божић упуцао бабу и деду на Звездари: Ево за шта се терети!
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана