Povezane vesti
Vučić: Pritisak mi ne diže stanje u SNS, već problemi sa KiM
Politika 18.05.2021
Neću plaćati reket, ni dodvoravati se mafijašima. PRAG - Predsednik Srbije i SNS-a Aleksandar Vučić, komentarišući navode nekih opozicionih medija u Srbiji o smeni Nebojše Stefanovića u stranci, rekao je večeras da Stefanović nije smenjen, a da bi u… »
Tražili su ćevape od ljudskog mesa i pravili ih! Vučić o detaljima zločina - klanje, mučenje, najjezivije stvari!
Mondo 18.05.2021
Predsednik Srbije otkrio je nove detalje o jezivim zločinima. "Taj što je klao, NIJE samo klao", rekao je u Pragu. Predsednik Srbije otkrio je nove detalje o jezivim zločinima. "Taj što je klao, NIJE samo klao", rekao je u Pragu. Predsednik Srbije… »
Rekli su "dajte mi ćevape"! Vučić potvrdio: Kada sam govorio o ćevapima govorio sam precizno, pekli su i slali svom poslodavcu!…
Kurir 18.05.2021
Predsednik Srbije je kazao da bi se zabrinuo kada bi nešto lepo rekli o njemu iz opozicije, i da mu ne smeta kada mu govore da je gladan pas. - Mnogi su mi rekli da sam preterao kada sam govorio na Prvoj televiziji, kada sam govorio o ćevapima. Nisam… »
Vesti dana »
Požari u Srbiji: Plamen u Deliblatskoj peščari 'pod kontrolom', strah od vetra
BBC News pre 55 minutajoš 31 povezana
(Foto) Kolaps na granicama, međuzone pune! Na Batrovcima se čeka najmanje tri sata, ni na drugim prelazima nije bolje: Nadležni izdali hitno upozorenje za vozače!
Blic pre 1 satjoš 14 povezanih
Istok Kine na udaru snažnog tajfuna Delfin: Evakuisano više od milion ljudi
NIN pre 1 satjoš 14 povezanih