Повезане вести

Пали анђели, електро-фолклор и острвска борба за победу – како је почео Евросонг

Пали анђели, електро-фолклор и острвска борба за победу – како је почео Евросонг

РТС 19.05.2021
Прошле су тачно две године откако је одржано финале "Песме Евровизије" 2019. године у Тел Авиву. Обожаваоци су са нестрпљењем очекивали почетак синоћног полуфинала због модерних наступа, откачених песама и стајлинга. У финале… »
Хрватска представница послала емотивну поруку из Ротердама

Хрватска представница послала емотивну поруку из Ротердама

Нова 19.05.2021
"Људи, немојте бити тужни, немојте бити разочарани... јер ми нисмо, ја сам стварно супер! И ја вам стварно са сигурношћу кажем да ми у задњих пар година нисмо имали бољи наступ. Ми смо се толико трудили", рекла је Албина у… »
Послушајте нумере првих 10 финалиста Песме Евровизије

Послушајте нумере првих 10 финалиста Песме Евровизије

Нова 19.05.2021
Норвешка, Израел, Русија, Азербејџан, Малта, Литванија, Кипар, Шведска, Белгија и Украјина први су финалисти 65. Песме Евровизије која се ове године у највећој европској луци у Ротердаму. Након више од 700 дана и скоро две… »
Познато првих 10 финалиста евросонга: Србија и Ураганке се боре у четвртак за пролазак у финале

Познато првих 10 финалиста евросонга: Србија и Ураганке се боре у четвртак за пролазак у финале

Вечерње новости 19.05.2021
Фото: ЕПА Околности су мало измењене због пандемије, али чар такмичења – јединство, заједништво и повезивање музиком – и даље су ту. У вечерашњем, првом полуфиналу наступа 16 земаља, а најбољих десет одлазе у велико финале… »
Познати први финалисти Евровизије, без поштовања мера у публици (ВИДЕО, ФОТО)

Познати први финалисти Евровизије, без поштовања мера у публици (ВИДЕО, ФОТО)

Данас 18.05.2021
У финале овогодишњег такмичења за најбољу песму Европе пласирало се десет најбољих учесника из прве полуфиналне вечери. Према избору публике и жирија то су Норвешка, Израел, Русија, Малта, Кипар, Литванија, Азербејџан… »
Нико од комшија не иде даље: Ове државе су прошле у финале Евровизије! За шест земаља такмичење је готово

Нико од комшија не иде даље: Ове државе су прошле у финале Евровизије! За шест земаља такмичење је готово

Блиц 18.05.2021
Десет држава се из првог полуфинала "Евровизије" пласирало директно у финале, које се одржава у суботу у Ротердаму. Међу државама које су прошле даље нашле су се: Норвешка, Израел, Русија, Азербејџан, Малта, Шведска, Литванија… »
Хрватица запалила сцену евровизије: Костим припијен уз тело, секси наступ одушевио публику! "Хвала вам, не верујем шта се…

Хрватица запалила сцену евровизије: Костим припијен уз тело, секси наступ одушевио публику! "Хвала вам, не верујем шта се…

Блиц 18.05.2021
Албина Грчић (22) представила је вечерас родну Хрватску на 65. "Евровизији" у Ротердаму, а њен наступ одушевио је многе. Она је извела песму "Тицк-Тоцк", а њен наступ подразумевао је костим припијен уз тело, дугу, пуштену косу… »

Вести дана »