Povezane vesti
Pali anđeli, elektro-folklor i ostrvska borba za pobedu – kako je počeo Evrosong
RTS 19.05.2021
Prošle su tačno dve godine otkako je održano finale "Pesme Evrovizije" 2019. godine u Tel Avivu. Obožavaoci su sa nestrpljenjem očekivali početak sinoćnog polufinala zbog modernih nastupa, otkačenih pesama i stajlinga. U finale je prošlo deset zemalja… »
Hrvatska predstavnica poslala emotivnu poruku iz Roterdama
Nova 19.05.2021
"Ljudi, nemojte biti tužni, nemojte biti razočarani... jer mi nismo, ja sam stvarno super! I ja vam stvarno sa sigurnošću kažem da mi u zadnjih par godina nismo imali bolji nastup. Mi smo se toliko trudili", rekla je Albina u Instagram lajvu, odmah nakon… »
Poslušajte numere prvih 10 finalista Pesme Evrovizije
Nova 19.05.2021
Norveška, Izrael, Rusija, Azerbejdžan, Malta, Litvanija, Kipar, Švedska, Belgija i Ukrajina prvi su finalisti 65. Pesme Evrovizije koja se ove godine u najvećoj evropskoj luci u Roterdamu. Nakon više od 700 dana i skoro dve godine, omiljeni šou… »
Poznato prvih 10 finalista evrosonga: Srbija i Uraganke se bore u četvrtak za prolazak u finale
Večernje novosti 19.05.2021
Foto: EPA Okolnosti su malo izmenjene zbog pandemije, ali čar takmičenja – jedinstvo, zajedništvo i povezivanje muzikom – i dalje su tu. U večerašnjem, prvom polufinalu nastupa 16 zemalja, a najboljih deset odlaze u veliko finale u subotu. 22:56 U finale… »
Poznati prvi finalisti Evrovizije, bez poštovanja mera u publici (VIDEO, FOTO)
Danas 18.05.2021
U finale ovogodišnjeg takmičenja za najbolju pesmu Evrope plasiralo se deset najboljih učesnika iz prve polufinalne večeri. Prema izboru publike i žirija to su Norveška, Izrael, Rusija, Malta, Kipar, Litvanija, Azerbejdžan, Švedska, Belgija, Ukrajina. U… »
Niko od komšija ne ide dalje: Ove države su prošle u finale Evrovizije! Za šest zemalja takmičenje je gotovo
Blic 18.05.2021
Deset država se iz prvog polufinala "Evrovizije" plasiralo direktno u finale, koje se održava u subotu u Roterdamu. Među državama koje su prošle dalje našle su se: Norveška, Izrael, Rusija, Azerbejdžan, Malta, Švedska, Litvanija, Kipar, Belgija i… »
Hrvatica zapalila scenu evrovizije: Kostim pripijen uz telo, seksi nastup oduševio publiku! "Hvala vam, ne verujem šta se…
Blic 18.05.2021
Albina Grčić (22) predstavila je večeras rodnu Hrvatsku na 65. "Evroviziji" u Roterdamu, a njen nastup oduševio je mnoge. Ona je izvela pesmu "Tick-Tock", a njen nastup podrazumevao je kostim pripijen uz telo, dugu, puštenu kosu i koreografiju sa… »
Vesti dana »
Srbija pod snegom: "Vlast smanjuje broj ljudi pogođenih nepogodama, kao što smanjuje broj na protestima"
Radio 021 pre 1 satjoš 29 povezanih
Nova najava RHMZ: Kiša i susnežica u delovima Srbije, od srede promena vremena
Euronews pre 54 minutajoš 31 povezana
(VIDEO) Pre dva dana potpisao za Fener, na debiju dao gol Galati!
Sport klub pre 48 minutajoš 41 povezana
Masovni protesti u Iranu traju dve nedelje uz rast broja žrtava i pojačanu represiju
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 40 povezanih
UŽIVO, Srbija – Holandija: Delfini startuju na EP u Beogradu!
Sport klub pre 14 minutajoš 30 povezanih