Povezane vesti
Nema političara koji mi se nije nabacivao: Neda spomenula i Slobodana Miloševića - Udvarali su mi se pijani idioti
Mondo 19.05.2021
Pevačica progovorila o nečemu što javnost nije znala. Pevačica progovorila o nečemu što javnost nije znala. Neda Ukraden gostovala je u emisiji Ognjena Amidžića, a prilikom jedne igrice progovorila je o političarima koji su joj se svojevremeno javno… »
"Nabacivali su mi se pijani političari": Neda Ukraden otkrila nepoznate detalje iz života, pomenula i Slobu Miloševića: A evo…
Blic 19.05.2021
Pevačica Neda Ukraden progovorila je u emisiji "Amidži šou" o političarima koji su joj se svojevremeno udvarali. Kako kaže, nema ko joj se nije nabacivao. - Nema koji se nije udvarao. Nije mi se udvarao Slobodan Milošević, njega ne poznajem. Udvarali su… »
Vesti dana »

Profesorka Filozofskog u Novom Sadu: Jedino rešenje je da dekan podnese ostavku
Beta pre 7 minutajoš 66 povezanih

Ekološki ustanak: Miler svesno saučestvuje u isušivanju preostalih izvora slobode govora u Srbiji
Beta pre 2 satajoš 91 povezana

Struja poskupljuje 6,6% od oktobra, uz mere pomoći penzionerima i malim preduzećima
Naslovi.ai pre 57 minutajoš 46 povezanih

(Video) Vozač nakon nesreće od šoka bio dezorjentisan Skrenuo da izbegne ženu koja je prelazila put van pešačkog, a onda je nastao haosa
Dnevnik pre 3 satajoš 76 povezanih