Povezane vesti
Nema političara koji mi se nije nabacivao: Neda spomenula i Slobodana Miloševića - Udvarali su mi se pijani idioti
Mondo 19.05.2021
Pevačica progovorila o nečemu što javnost nije znala. Pevačica progovorila o nečemu što javnost nije znala. Neda Ukraden gostovala je u emisiji Ognjena Amidžića, a prilikom jedne igrice progovorila je o političarima koji su joj se svojevremeno… »
"Nabacivali su mi se pijani političari": Neda Ukraden otkrila nepoznate detalje iz života, pomenula i Slobu Miloševića: A…
Blic 19.05.2021
Pevačica Neda Ukraden progovorila je u emisiji "Amidži šou" o političarima koji su joj se svojevremeno udvarali. Kako kaže, nema ko joj se nije nabacivao. - Nema koji se nije udvarao. Nije mi se udvarao Slobodan Milošević, njega ne poznajem… »
Vesti dana »

U Nišu danas protest ispred zgrade Osnovnog suda za zahtevom za raspisivanje izbora
Nova pre 10 minutajoš 13 povezanih

Poljaci danas ne biraju samo predsednika, već i smer u kom ide spoljna politika zemlje
Radio 021 pre 1 satjoš 17 povezanih

Rusija objavila: Ovo je teroristički napad! Istražni komitet u Moskvi se oglasio o padu dva mosta za samno nekoliko sati (foto, video)
Kurir pre 0 minutajoš 25 povezanih