Повезане вести

Тепић: Палма да одговара на суду за педофилију и проституцију, а не мени!

Тепић: Палма да одговара на суду за педофилију и проституцију, а не мени!

Правда 19.05.2021
Потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић прокоментарисала јеи позив председника Јединствене Србије Драгана Марковића Палме на ТВ дуел речима да он не би требало да одговара њој, "него пред судом". Пошто је Марковић… »
Палма и Мариника опет у клинчу: Марковић позвао Тепић на дуел, она одговара да му је место у затвору, а не на телевизији

Палма и Мариника опет у клинчу: Марковић позвао Тепић на дуел, она одговара да му је место у затвору, а не на телевизији

Блиц 19.05.2021
Драган Марковић Палма одлучан је у намери да се одбрани од оптужби за подвођење малолетница које је против њега први пут у јавности изнела Мариника Тепић, па ју је позвао на дуел пред камерама. Тепићева одговара: "Палма треба… »
Тепић о Марковићевом позиву на ТВ дуел: Не треба он да одговара мени него суду

Тепић о Марковићевом позиву на ТВ дуел: Не треба он да одговара мени него суду

Н1 Инфо 19.05.2021
Потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић прокоментарисала је позив председника Јединствене Србије Драгана Марковића Палме на ТВ дуел речима да он не би требало да одговара њој, "него пред судом". Марковић је оценио… »
Марковић: Мариника Тепић и Ђилас одбили дуел са мном јер знају да лажу

Марковић: Мариника Тепић и Ђилас одбили дуел са мном јер знају да лажу

Данас 19.05.2021
Председник Скупштине Јагодине Драган Марковић Палма изјавио је данас да су функционери Странке слободе и правде Мариника Тепић и Драган Ђилас одбили његов позив на телевизијски дуел поводом оптужби да је организовао подвођење… »
Тепић о позиву на ТВ дуел: Палма да одговара пред судом, а не мени

Тепић о позиву на ТВ дуел: Палма да одговара пред судом, а не мени

Данас 19.05.2021
Потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић прокоментарисала јеи позив председника Јединствене Србије Драгана Марковића Палме на ТВ дуел речима да он не би требало да одговара њој, „него пред судом“. Пошто је Марковић… »
Нови жестоки обрачун палме и маринике! Марковић: Неће на ТВ дуел зато шта лажу! Тепић: Место ти је у затвору, а не на…

Нови жестоки обрачун палме и маринике! Марковић: Неће на ТВ дуел зато шта лажу! Тепић: Место ти је у затвору, а не на…

Курир 19.05.2021
Председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма рекао је данас да су Мариника Тепић и Драган Ђилас одбили његов позив за ТВ дуел. - Мариника Тепић је на свом Твитер налогу одбила мој позив на ТВ дуел који сам путем средстава… »
Тепић: Палма да одговара суду, а не мени

Тепић: Палма да одговара суду, а не мени

Нова 19.05.2021
Потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић прокоментарисала јеи позив председника Јединствене Србије Драгана Марковића Палме на ТВ дуел речима да он не би требало да одговара њој, "него пред судом". Пошто је Марковић… »

Вести дана »