Povezane vesti
Dve godine od velikog oproštaja Saše Ilića: Niko neće reći da sam bio džukela, nedostaju mi kafa i ceđena kod Draganca…
Mozzart sport 19.05.2021
Kako sa ove distance gleda na meč protiv Proletera legendarni kapiten crno-belih. Grobari su skoro deceniju pevali o tome kako bi voleli da Saša igra još samo malo, želeo je i Saša da igra još tu jednu sezonu, potisikvajući u sebi spoznaju da… »
Dve godine od oproštaja Saše ilića: Poslednji put u dresu Partizana, a Grobari su hteli da igra još malo!
Mondo 19.05.2021
Proslavljeni fudbaler se osvrnuo na svoju poslednju utakmicu u karijeri. Proslavljeni fudbaler se osvrnuo na svoju poslednju utakmicu u karijeri. Odzvanjalo je Humskom godinama "Ja bih da igra još malo", a onda je posle 876 utakmica u crno-belom dresu… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi novosadskog univerziteta pola sata posle ponoći blokirali zgradu Skupštine grada, zovu građane da im se pridruže (VIDEO, FOTO)
Danas pre 4 satijoš 4 povezane

Hladan dan, ujutro mestimično sa slabim mrazem, temperatura do 7 stepeni
RTV pre 6 satijoš 5 povezanih

"Policija nikada nije koristila nezakonita sredstva": Oglasio se Dačić: Mup ne poseduje ni "Vortex Ring Gun", ni "Vortex Cannon"
Blic pre 8 satijoš 2 povezane

Eksperti iz inostranstva tvrde da se „zvučni udar“ s protesta u Beogradu podudara sa bukom kakvu proizvode „Vortex Ring Gun“ ili „Vortex Cannon“
Danas pre 6 satijoš 2 povezane

VIDEO Haos ispred Skupštine Novog Sada: Policija pendrecima udara studente koji su blokirali zgradu
Nova pre 2 satajoš 1 povezana