Povezane vesti
Vezu ne želim, a imam potrebu za njom: Filip Car i Sanja Stanković do detalja opisali odnos i šta planiraju ako je trudna…
Kurir 19.05.2021
Filip Car otvoreno je govorio o odnosu sa Sanjom Stanković, koja još nije dobila ciklus, pa sumnjaju da je u drugom stanju. Car je istakao da mu sa Sanjom nije bilo loše, ali da je brzo pobegao iz tog odnosa. "Ja kada sam sa nekim u odnosu, nikada nisam… »
Drama filipa cara i sanje Stanković: On joj se uvukao u krevet, pa usledila prava svađa! Trudnoća im poremetila odnos (video)…
Kurir 19.05.2021
Filip Car je još jednom pokušao da bude prisan sa Sanjom Stanković ovog jutra. Otišao je u njen krevet, ali stvari nisu ispale onako kako je on želeo. U jednom tretnuku došlo je do rapsrave, a on je napustio krevet. "J*bem ti krvavo nebo i mene i dan… »
Vesti dana »
Marta Kos prenela Ani Brnabić zabrinutost EU zbog koraka vlasti Srbije da suzbiju nezavisno sudstvo
Radio sto plus pre 1 satjoš 29 povezanih
Ajatolah najavio osvetu zbog ubistva Laridžanija! Tramp sprema misiju opasniju od ubistva Bin Ladena! Želi da spreči Iran da napravi atomsku bombu! video, foto
Kurir pre 21 minutajoš 59 povezanih
"Osmeh Vojvodine" u brojkama: 186 kilometara asfalta, 12 petlji i 46 mostova spojiće Bački Breg i Srpsku Crnju (foto)
Blic pre 4 satijoš 29 povezanih
Ministarstvo kulture: Požar na krovu paviljona Srbije u Veneciji izbio tokom renoviranja
Beta pre 5 satijoš 28 povezanih
Krivične prijave zbog ilegalne trgovine: Zaplenjena bela tehnika i telefoni vredni 920.000 dinara
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 26 povezanih