Повезане вести
Вујошевић за СК: Дуг измирен, задовољан сам
Н1 Инфо 19.05.2021
Бивши тренер Партизана Душко Вујошевић говорио је ексклузивно за Спорт клуб о актуелној ситуацији (не)исплаћених дуговања црно-белих према њему. Он је потврдио да су сада дуговања измирена и да је та прича завршена. Под један… »
Вујошевић потврдио: Исплаћен дуг према трофејном стручњаку!
Хот спорт 19.05.2021
Чувени тренер Партизана потврдио је да су сва дуговања према њему исплаћена. Данас је ту информацију у току дана објавио Остоја Мијаиловић, а Вујошевић је потврдио његове наводе. Трофејни стратег истакао је да је задовољан… »
Вујошевић потврдио: Исплаћен и задовољан јесам, захвалан нисам
Моззарт спорт 19.05.2021
„Исувише имам година и болести да бих прихватао неку дечију причу како је љубав према клубу сурогат за паре које сам више него поштено зарадио“, каже трофејни стручњак Партизана. Душко Вујошевић је исплаћен. Оно што је… »
Вујошевић потврдио, паре су легле
Спортске.нет 19.05.2021
Некадашњи тренер Партизана Душко Вујошевић потврдио је да су сва дуговања црно-белих према њему исплаћена. Након што је исту вест раније данас потврдио и Остоја Мијаиловић, сада је поновио и Душко Вујошевић. "Тачна је вест, ја… »
Вујошевић: Исплаћен ми је дуг, задовољан сам, не и захвалан
Нова 19.05.2021
Душко Вујошевић је потврдио наводе актуелног председника КК Партизан, Остоје Мијаиловић, да су сва дуговања према њему у потпуности исплаћена. „Под један, тачна је вест, ја сам то сазнао од новинара једног медија, да је урађена… »
Вести дана »

'Без краљева': Огроман број људи на протестима против Трампа широм САД
BBC News пре 16 минутајош 16 повезаних

(ФОТО) Судар аутомобила и аутобуса на путу ка Крагујевцу: Погинуо возач аута, двоје повређено
Н1 Инфо пре 16 минутајош 29 повезаних

Уживо Зеленски се још Нада томахавку, док Руси бацају прву навођењу ваздушну бомбу на харков!
Ало пре 51 минутајош 15 повезаних

Данас први круг локалних избора у Северној Македонији — грађани бирају градоначелнике и одборнике у 81 општини
Нова пре 16 минутајош 11 повезаних