Povezane vesti
Pobunjene čitateljke: Šta čita Rumena Bužarovska?
Nova 19.05.2021
Baš sam u toku korone prevela knjigu "Teško je naći dobrog čoveka". To je zbirka priča koju je napisala Flaneri O'Konor, inače moja omiljena književnica. Ako već pričamo o tome koje su me knjige inspirisale, to je definitivno ona, kazala je makedonska… »
Šta čita Rumena Bužarovska? Jedna od najpopularnijih autorki u regionu otkriva ko je inspiriše na pisanje
Blic 19.05.2021
Jedna od najpopularnijih autorki u regionu, makedonska spisateljica Rumena Bužarovska, otkriva koji su se naslovi našli na njenom književnom meniju proteklih meseci, kao i koja je imena iz sveta književnosti inspirišu na pisanje. Rumena Bužarovska… »
Vesti dana »
Vlada Srbije: Snabdevanje energentima i dalje stabilno, radi se na uvećanju državnih rezervi
Beta pre 1 satjoš 25 povezanih
Akademski plenum pita – Do kada će policija da bije studente po nalogu nenadležnog Aleksandra Vučića?
Glas Šumadije pre 1 satjoš 45 povezanih
(Foto, video) radarski snimci otkrivaju haos koji stiže: Ekstremno količine kiše, sneg, ali ledena kiša, sve to danas!
Blic pre 47 minutajoš 54 povezane
Drčelić: Zahtevamo brzu reakciju i kazne za odgovorne; ABA liga: Sudije donele ispravnu odluku
RTV pre 11 minutajoš 32 povezane