Povezane vesti
(Video) Stefan gurnuo misicu, pa se sručila na krevet: Pometnja u rijalitiju! "Šta sam ti ja uradila?", urlici odjekuju imanjem…
Blic 19.05.2021
Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić su se danas žestoko posvađali, nakon čega je Karić napustio zajednički krevet. Naime, njihova svađa eskalirala je uvredama i Stefanovim guranjem misice, nakon čega su otišli u emsiju kod Bore Santane. - Šta sam ti ja… »
Žestoka svađa karića i misice! Stefan eksplodirao od besa, pa gurnuo Jovanu: Šampion sam u prelaženju preko nekih stvari…
Kurir 19.05.2021
Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić su se žestoko posvađali, nakon čega je Karić napustio zajednički krevet. Naime, njihova svađa eskalirala je uvredama i Stefanovim guranjem misice, nakon čega su otišli u emsiju kod Bore Santane, gde se govorilo zašto… »
Vesti dana »
Komšije ne pamte ovakav rezultat na AO, teniser iz BiH obrisao patos sa rivalom i prošao u drugo kolo
Telegraf pre 22 minutajoš 19 povezanih
Politiko: Poslanici Evropskog parlamenta neće odobriti trgovinski sporazum sa SAD
Danas pre 9 satijoš 9 povezanih
Vedro, vetrovito i vrlo hladno: Ujutro jak mraz, tokom dana oko 0 stepeni
Telegraf pre 2 satajoš 7 povezanih
Počela proizvodnja naftnih derivata u Rafineriji u Pančevu, prvi evro dizel na pumpama od 27. januara
Radio 021 pre 12 minutajoš 7 povezanih
Španija sigurna protiv Austrije, Srbiji neophodan trijumf protiv Nemačke
Danas pre 6 satijoš 11 povezanih