Povezane vesti
(Video) Stefan gurnuo misicu, pa se sručila na krevet: Pometnja u rijalitiju! "Šta sam ti ja uradila?", urlici odjekuju imanjem…
Blic 19.05.2021
Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić su se danas žestoko posvađali, nakon čega je Karić napustio zajednički krevet. Naime, njihova svađa eskalirala je uvredama i Stefanovim guranjem misice, nakon čega su otišli u emsiju kod Bore Santane. - Šta sam ti ja… »
Žestoka svađa karića i misice! Stefan eksplodirao od besa, pa gurnuo Jovanu: Šampion sam u prelaženju preko nekih stvari…
Kurir 19.05.2021
Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić su se žestoko posvađali, nakon čega je Karić napustio zajednički krevet. Naime, njihova svađa eskalirala je uvredama i Stefanovim guranjem misice, nakon čega su otišli u emsiju kod Bore Santane, gde se govorilo zašto… »
Vesti dana »
Zaplena broda, lomljenje statue Isusa Hrista i vera u oružje - dok se krhko primirje na Bliskom istoku bliži kraju
N1 Info pre 8 minutajoš 30 povezanih
Poslanici skupštine Srbije završili današnju sednicu, nastavak sutra od 10 časova
Insajder pre 2 satajoš 29 povezanih
SSP: Šapić se bavi imenom novog mosta preko Save a ne pominje pogibiju radnika na gradilištu
Beta pre 6 satijoš 31 povezana
Upozorenje u Japanu: Mogući naknadni potresi tokom cele nedelje, građani da se drže dalje od obale
Euronews pre 4 satijoš 35 povezanih