Povezane vesti
(Video) Stefan gurnuo misicu, pa se sručila na krevet: Pometnja u rijalitiju! "Šta sam ti ja uradila?", urlici odjekuju imanjem…
Blic 19.05.2021
Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić su se danas žestoko posvađali, nakon čega je Karić napustio zajednički krevet. Naime, njihova svađa eskalirala je uvredama i Stefanovim guranjem misice, nakon čega su otišli u emsiju kod Bore Santane. - Šta sam ti ja… »
Žestoka svađa karića i misice! Stefan eksplodirao od besa, pa gurnuo Jovanu: Šampion sam u prelaženju preko nekih stvari…
Kurir 19.05.2021
Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić su se žestoko posvađali, nakon čega je Karić napustio zajednički krevet. Naime, njihova svađa eskalirala je uvredama i Stefanovim guranjem misice, nakon čega su otišli u emsiju kod Bore Santane, gde se govorilo zašto… »
Vesti dana »
Marta Kos prenela Ani Brnabić zabrinutost EU zbog koraka vlasti Srbije da suzbiju nezavisno sudstvo
Beta pre 34 minutajoš 29 povezanih
Ministarstvo kulture: Požar na krovu paviljona Srbije u Veneciji izbio tokom renoviranja
Beta pre 4 satijoš 28 povezanih
Potpisan ugovor o izgradnji brze saobraćajnice Bački Breg-Srbobran; Vučić: Prva deonica za dve godine
RTS pre 4 satijoš 29 povezanih
Prodekan za finansije AUNS: Galerija korišćena u cilju za koji je i otvorena
N1 Info pre 7 satijoš 42 povezane