Povezane vesti
(Video) Stefan gurnuo misicu, pa se sručila na krevet: Pometnja u rijalitiju! "Šta sam ti ja uradila?", urlici odjekuju…
Blic 19.05.2021
Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić su se danas žestoko posvađali, nakon čega je Karić napustio zajednički krevet. Naime, njihova svađa eskalirala je uvredama i Stefanovim guranjem misice, nakon čega su otišli u emsiju kod Bore Santane. - Šta… »
Žestoka svađa karića i misice! Stefan eksplodirao od besa, pa gurnuo Jovanu: Šampion sam u prelaženju preko nekih stvari…
Kurir 19.05.2021
Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić su se žestoko posvađali, nakon čega je Karić napustio zajednički krevet. Naime, njihova svađa eskalirala je uvredama i Stefanovim guranjem misice, nakon čega su otišli u emsiju kod Bore Santane, gde se… »
Vesti dana »

Incident na Pravnom fakultetu u Beogradu: Napadnuti profesorka i radnik obezbeđenja
Nedeljnik pre 27 minutajoš 13 povezanih

Trumpov favorit za dlaku pobedio proevropskog rivala na izborima u Poljskoj
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 50 povezanih

AP: Srpski studenti protestom obeležili sedam meseci od tragedije na železničkoj stanici
Beta pre 1 satjoš 17 povezanih

Biće kiše! Srbija će goreti na 36 °c, ali jako zagrevanje donosi i pljuskove sa grmljavinom: Ovo su detalji
Telegraf pre 22 minutajoš 40 povezanih