Повезане вести
Ко је глумац на кога се „ложи“ Наташа Беквалац
Нова 20.05.2021
Наташа Беквалац нас је јавним изливом симпатија према шпанском глумцу Марију Касасу подсетила на то колико су жене широм света биле очаране њим након што је одиграо главну улогу у хит филму "Три метра изнад неба". Овај… »
"Заљубила сам се": Наташа Беквалац признала да је одлепила за познатим глумцем! Послала му је поруку - иако је заузет
Блиц 19.05.2021
Певачица Наташа Беквалац често се шали на рачун свог љубавног живота, а сада је своје пратиоце на Инстаграму насмејала објавом када је написала да се поново заљубила. Наиме, она је признала да је "одлепила" за шпанским глумцем… »
Наташа беквалац признала: Заљубила сам се, ово је мој дечко (фото)
Вечерње новости 19.05.2021
Фото: ТВ Прва принтскрин Након три пропала брака, пажњу је јој привукао глумац из тренутно веома популарне серије "Иносент". - Само да пријавим да сам се заљубила у овог момка и да је он од јуче мој дечко - написала је Ната на… »
Вести дана »
Вучић: Немам велики страх због гаса колико због нафте, питање је само када ће стићи упозорење о секундарним санкцијама
РТС пре 10 минутајош 48 повезаних
Несрећа која се десила Елизабети дешава се једном у милион година: Откривено како је страдала жена код Ниша, зет открио детаље - рекао је: "Ти уби жену" (фото)
Курир пре 5 минутајош 28 повезаних
Грађани, стигла је најновија информација о курсу евра у Србији: Ова одлука се примењује од 8 часова ујутру
Ало пре 55 минутајош 34 повезане
Ево каква је атмосфера у менаџменту НИС-а: Шта се дешава у компанији којој под санкцијама прети блокада платног промета
Курир пре 1 сатјош 30 повезаних