Povezane vesti

Kristijan spreman da prizna dete, ali neće da se razvodi: Pevačica šokirana - "Ja sam oženjen u crkvi, to je ljubav"

Kristijan spreman da prizna dete, ali neće da se razvodi: Pevačica šokirana - "Ja sam oženjen u crkvi, to je ljubav"

Mondo 20.05.2021
Odgovorio na nezgodno pitanje. Odgovorio na nezgodno pitanje. Kristijan Golubović prevario je suprugu Ivanu sa pevačicom Kristinom Spalević u Zadruzi, a snimci njihove žestoke akcije preplavili su drušvene mreže. Žestoki momak je nakon priznanja da… »
Kristijan priznao da ne bi oženio Kristinu! Neće da se razvodi! (VIDEO)

Kristijan priznao da ne bi oženio Kristinu! Neće da se razvodi! (VIDEO)

Svet plus 20.05.2021
Kristijan Golubović koji je javno prevario svoju suprugu, priznao je da ne bi oženio Kristinu Spalević. Neće da se razvodi jer ni jednu ne može da poštuje kao Ivanu. U toku je emisije 'Pitanja gledalaca'. Naredno pitanje koje je voditelj Milan… »
Kristijan nakon javne preljube priznao da se neće razvesti! Stavio Kristini do znanja kakve planove ima sa njom, spomenuo i…

Kristijan nakon javne preljube priznao da se neće razvesti! Stavio Kristini do znanja kakve planove ima sa njom, spomenuo i…

Kurir 20.05.2021
Naredno pitanje za crnim stolom voditelj je pročitao za Kristijana Golubovića, a on je priznao da je Ivana njegova najveće ljubav. Da li bi priznao dete da Kristina ostane trudna? - Ne bih je ženio, ali bi priznao dete. Od mene bi dobila stan i sumu… »

Vesti dana »