Повезане вести

Партизану донео куп против звезде и шокирао противника: Питао ме је 'Шта ћеш ти овде', а ја сам онда дао гол!

Партизану донео куп против звезде и шокирао противника: Питао ме је 'Шта ћеш ти овде', а ја сам онда дао гол!

Мондо 20.05.2021
Бојан Остојић се добро сећа последњег финала Купа Србије у којем су играли "вечити" ривали. Бојан Остојић се добро сећа последњег финала Купа Србије у којем су играли "вечити" ривали. Фудбалери Партизана су завршили сезону у… »
Дан када је Саша илић последњи пут истрчао у дресу Партизана: Остојић о голу који је срушио Звезду!

Дан када је Саша илић последњи пут истрчао у дресу Партизана: Остојић о голу који је срушио Звезду!

Хот спорт 20.05.2021
Меч којег се сваки навијач Партизана радо сећа. Била је то последња утакмица у дугој каријери Саше Илића. Партизан је изгубио шампионску трку са Звездом другу годину за редом, али сезона и даље није била изгубљена. Желели су… »
Како је Бојан Остојић матирао Звезду? Чаки, идем да га дам; Стојковић се збунио: „Шта ћеш ти овде?“ (видео)

Како је Бојан Остојић матирао Звезду? Чаки, идем да га дам; Стојковић се збунио: „Шта ћеш ти овде?“ (видео)

Моззарт спорт 20.05.2021
Искусни штопер Партизана о финалу Купа Србије пре две године. Прекини игру, погоди, освоји трофеј. Матрица Партизана у последњих пет година кад се стигне до финала Купа Србије. Почело је потоком Марка Јовановића против Јавора у… »
Како је остојић срушио звезду на Маракани: Чаки, идем да га дам, Стојковић ме збуњено питао “Шта ћет ти овде”?

Како је остојић срушио звезду на Маракани: Чаки, идем да га дам, Стојковић ме збуњено питао “Шта ћет ти овде”?

Вечерње новости 20.05.2021
Фото: М.Вукадиновић Није фоскула, судари Црвене звезде и Партизана су више од фудбала, а када је то директно за трофеј као што ће бити 25. маја на Маракани онда све то има још већу драж. Партизана је у последњих пет година кад… »
Само да узмемо Куп

Само да узмемо Куп

Данас 19.05.2021
Бибрас Натхо о Партизану између Младости и Црвене звезде Фудбалери Партизана нису завршили првенство онако како су хтели, јер су поражени у такмичарски небитном али, пред финале Купа (25. маја), психолошки важном мечу са… »

Вести дана »