Povezane vesti

Partizanu doneo kup protiv zvezde i šokirao protivnika: Pitao me je 'Šta ćeš ti ovde', a ja sam onda dao gol!

Partizanu doneo kup protiv zvezde i šokirao protivnika: Pitao me je 'Šta ćeš ti ovde', a ja sam onda dao gol!

Mondo 20.05.2021
Bojan Ostojić se dobro seća poslednjeg finala Kupa Srbije u kojem su igrali "večiti" rivali. Bojan Ostojić se dobro seća poslednjeg finala Kupa Srbije u kojem su igrali "večiti" rivali. Fudbaleri Partizana su završili sezonu u Superligi, a sada im… »
Dan kada je Saša ilić poslednji put istrčao u dresu Partizana: Ostojić o golu koji je srušio Zvezdu!

Dan kada je Saša ilić poslednji put istrčao u dresu Partizana: Ostojić o golu koji je srušio Zvezdu!

Hot sport 20.05.2021
Meč kojeg se svaki navijač Partizana rado seća. Bila je to poslednja utakmica u dugoj karijeri Saše Ilića. Partizan je izgubio šampionsku trku sa Zvezdom drugu godinu za redom, ali sezona i dalje nije bila izgubljena. Želeli su trofej. A onda je na… »
Kako je Bojan Ostojić matirao Zvezdu? Čaki, idem da ga dam; Stojković se zbunio: „Šta ćeš ti ovde?“ (video)

Kako je Bojan Ostojić matirao Zvezdu? Čaki, idem da ga dam; Stojković se zbunio: „Šta ćeš ti ovde?“ (video)

Mozzart sport 20.05.2021
Iskusni štoper Partizana o finalu Kupa Srbije pre dve godine. Prekini igru, pogodi, osvoji trofej. Matrica Partizana u poslednjih pet godina kad se stigne do finala Kupa Srbije. Počelo je potokom Marka Jovanovića protiv Javora u Gornjem Milanovcu… »
Kako je ostojić srušio zvezdu na Marakani: Čaki, idem da ga dam, Stojković me zbunjeno pitao “Šta ćet ti ovde”?

Kako je ostojić srušio zvezdu na Marakani: Čaki, idem da ga dam, Stojković me zbunjeno pitao “Šta ćet ti ovde”?

Večernje novosti 20.05.2021
Foto: M.Vukadinović Nije foskula, sudari Crvene zvezde i Partizana su više od fudbala, a kada je to direktno za trofej kao što će biti 25. maja na Marakani onda sve to ima još veću draž. Partizana je u poslednjih pet godina kad se stigne do finala… »
Samo da uzmemo Kup

Samo da uzmemo Kup

Danas 19.05.2021
Bibras Natho o Partizanu između Mladosti i Crvene zvezde Fudbaleri Partizana nisu završili prvenstvo onako kako su hteli, jer su poraženi u takmičarski nebitnom ali, pred finale Kupa (25. maja), psihološki važnom meču sa Mladosti, što im je bila… »

Vesti dana »