Повезане вести

Данило Николић већ предвиђа мајсторицу!?

Данило Николић већ предвиђа мајсторицу!?

Спортске.нет 20.05.2021
Данило Николић је био кључни човек у екипи Будућности која је у другом мечу финалне серије плеј-офа успела да од ''минус 20'' стигне до ''плус девет'' против Црвене звезде, неколико минута пре краја. Он је до самог финиша био… »
Кошаркаш Будућности ‘пецнуо’ звезду пред наставак финалне серије: ‘Убеђен сам да можемо да изборимо мајсторицу’

Кошаркаш Будућности ‘пецнуо’ звезду пред наставак финалне серије: ‘Убеђен сам да можемо да изборимо мајсторицу’

Хот спорт 20.05.2021
КК Црвена звезда тренутно води 2:0 у финалној серији АБА лиге против Будућности. Кошаркаш Будућности Данило Николић истиче да је уверен да његова екипа може да стигне до мајсторице у финалу плеј-офа АБА лиге. – Лоше смо отворили… »
САД је најтеже, али будућност се не предаје: Притерани су уза зид, Милојевић зна рецепт за победу и останак у серији!

САД је најтеже, али будућност се не предаје: Притерани су уза зид, Милојевић зна рецепт за победу и останак у серији!

Мондо 20.05.2021
Звезда је јако близу новог трофеја. Звезда је јако близу новог трофеја Субота је најважнији дан сезоне у АБА лиги. Будућност дочекује Црвену звезду у финалној серији и мора да победи ако жели да остане у игри. Црвено-белима би… »
Данило Николић сигуран у мајсторицу АБА лиге: Сигуран сам, добијамо наредна два меча

Данило Николић сигуран у мајсторицу АБА лиге: Сигуран сам, добијамо наредна два меча

Моззарт спорт 20.05.2021
Крилни центар Будућности се позива на двогодишњу непобедивост Подгоричана у „Морачи“ на утакмицама АБА лиге. Црвена звезда има 2:0 и разиграног Огњена Добрића, Будућност има предност домаћег терена у наредној утакмици. Можда и… »

Вести дана »