Повезане вести
Богдановић: Тешко је Партизану, не чујем се са Вујошевићем
Нова 20.05.2021
Богдан Богдановић, кошаркаш Атланта Хокса рекао је да прати сезону Партизана колико стиже и жао му је како се развила. Црно-бели су, после сјајне прошле године када су били први у АБА лиги пред крај регуларног дела сезоне и кад… »
Филип Човић се повлачи на крају сезоне
Н1 Инфо 20.05.2021
Кошаркаш ФМП из Железника и некадашњи играч Црвене звезде Филип Човић потврдио је за Спорт Клуб да се повлачи на крају сезоне. Ове године ће напунити 32 године, а иако неки играчи тек у том узрасту доживљавају зенит каријере… »
Ово нико није очекивао: Филип Човић одлучио да се ‘пензионише’, па поручио – ‘Не стидим се свог презимена’
Хот спорт 20.05.2021
Време је за крај. Српски кошаркаш, Филип Човић, одлучио је, можда мало и неочекивано, да заврши играчку каријеру у 32. години. Бивши кошаркаш Црвене звезде изјавио је како не планира да се више бави кошарком и да је дошло време… »
Филип Човић завршава каријеру: Преломио сам - крај! Поносан сам на све
Мондо 20.05.2021
Искусни плејмејкер окончао професионалну каријеру после 32. рођендана! Искусни плејмејкер окончао професионалну каријеру после 32. рођендана! Филип Човић је преломио - готово је! Бивши плејмејкер Црвене звезде и дугогодишњи… »
Филип Човић завршио каријеру: Време је да се опростим
Нова 20.05.2021
Кошаркаш ФМП Филип Човић саопштио је да завршава играчку каријеру у 33. години. „Искрено, мислим да бих могао да одиграм још неколико сезона и то на високом нивоу, али сам још на крају прошле сезоне одлучио када ће бити крај… »
Филип Човић завршио каријеру!
Вести онлине 20.05.2021
Бивши кошаркаш Црвене звезде Филип Човић одлучио је да оконча професионалну каријеру у 32. години! Човић је каријеру завршио у дресу ФМП-а, а у разговору за “Мердијан Спорт” открио зашто се одлучио за такав корак. – Искрено… »
Филип Човић на крају сезоне завршава каријеру
Моззарт спорт 20.05.2021
Искусни плејмејкер је решио да у 32. години стави тачку на играчки део. "Време је за крај каријере", рекао је за Моззарт Спорт Филип Човић додајући да ће по заврштеку плеј-офа Првенства Србије и званично ставити тачку на… »
Човић објавио крај каријере: "Не стидим се презимена, трудио сам се да се изборим са притиском"
Спортал блиц 20.05.2021
Време је за крај. , је одлучио можда мало и неочекивано, да заврши играчку каријеру у 32. години. Бивши кошаркаш је ексклузивно за Меридиан спорт изјавио како не планира да се више бави кошарком и да је дошло време да „окачи… »
Готово, Човић завршио каријеру!
Спортске.нет 20.05.2021
Кошаркаш који је ове сезоне наступао за ФМП, Филип Човић, одлучио је изненада да заврши каријеру, потврдио је он за Меридијан спорт. Човић има 32 године, а поред "Пантера" играо је и за Црвену звезду и Војводину у домаћем… »
Вести дана »
Фајненшел тајмс: Нафтна компанија из Абу Дабија главни кандидат за куповину руског удела у НИС-у
Нови магазин пре 13 минутајош 12 повезаних
Да ли због раста тражње за евром овлашћене мењачнице могу да подигну курс
Бизнис и финансије пре 28 минутајош 7 повезаних
Милиони Аустралијанаца млађих од 16 година више немају приступ друштвеним мрежама
РТС пре 39 минутајош 10 повезаних