Povezane vesti

Najava odlaska: Za 2,3 godine neću vredeti 100 miliona

Najava odlaska: Za 2,3 godine neću vredeti 100 miliona

N1 Info 20.05.2021
Napadač Totenhema Hari Kejn nada se iskrenom razgovoru sa vlasnikom Spursa Danijelom Levijem na temu svoje budućnosti, koja bi vrlo lako mogla da bude na nekom drugom mestu. Već duže vreme se spekuliše da će 27-godišnji špic napustiti Totenhem… »
Prvi Kejnov intervju posle najave da odlazi iz Totenhema: Hoću da osvajam trofeje i dajem po 50 golova u sezoni

Prvi Kejnov intervju posle najave da odlazi iz Totenhema: Hoću da osvajam trofeje i dajem po 50 golova u sezoni

Mozzart sport 20.05.2021
„Mislim da bi predsednik Levi želeo da me proda, jer za dve ili tri godine neću vredeti kao sad“, kaže sjajni napadač. Parafrazom počivšeg selektora Ilije Petković pred Mundijal u Nemačkoj, Hari Kejn je ostavio širok prostor da sam skroji… »
"Posle 16: Godina..." Hari Kejn se konačno oglasio po pitanju odlaska iz Totenhema i još više zakomplikovao stvar!

"Posle 16: Godina..." Hari Kejn se konačno oglasio po pitanju odlaska iz Totenhema i još više zakomplikovao stvar!

Sportal blic 20.05.2021
Nema dileme da je od skora u žiži predstojećeg prelaznog roka u Evropi glavni akter , koji se konačno o njegovom odlasku iz Totenhema. Prvi "pevac" je u kontekstu transfera iz tog kluba, poručio je da ima o čemu da se razgovara sa predsednikom… »
Reči Harija Kejna vode samo ka jednom - Biće bomba leta!

Reči Harija Kejna vode samo ka jednom - Biće bomba leta!

Sportske.net 20.05.2021
Hari Kejn više ni ne krije da želi da napusti Totenhem! Najbolji napadač i igrač Totenhema otvoreno je govorio o svom statusu i direktno otkrio da bi voleo da napusti klub ovog leta. Kejn je shvatio da je najbolje godine protraćio u Totenhemu, nema… »

Vesti dana »