Повезане вести

“Како то да су само Македонци настали од Бугара?”

“Како то да су само Македонци настали од Бугара?”

Вести онлине 20.05.2021
У покушају да бившем бугарском колеги Бојку Борисову укаже на сву апсурдност става Софије о македонском идентитету, премијер Зоран Заев га је упитао како је могуће да су само Макдонци настали од Бугара. Заев је на јутрошњем… »
"Сви настали од мајмуна, само ми од Бугара": Заев и Борисов разменили жестоке речи

"Сви настали од мајмуна, само ми од Бугара": Заев и Борисов разменили жестоке речи

Правда 20.05.2021
Македонски премијер Зоран Заев затражио је од бившег бугарског премијера Бојка Борисова да му објасни мотиве који су власти у Софији навели да у спору око националног идентитета уведе библијске мотиве, јављају македонски медији… »
Заев питао Борисова: Како је могуће да су само Македонци настали од Бугара?

Заев питао Борисова: Како је могуће да су само Македонци настали од Бугара?

Курир 20.05.2021
У покушају да бившем бугарском колеги Бојку Борисову укаже на сву апсурдност става Софије о македонском идентитету, премијер Зоран Заев га је упитао како је могуће да су само Макдонци настали од Бугара. Заев је на јутрошњем… »
Заев: Како су сви остали људи настали од мајмуна, само ми од Бугара?

Политика 20.05.2021
СКОПЉЕ – У покушају да бившем бугарском колеги Бојку Борисову укаже на сву апсурдност става Софије о македонском идентитету, премијер Зоран Заев га је упитао како је могуће да су само Макдонци настали од Бугара. „Према науци сви… »

РТС 20.05.2021
Македонски премијер Зоран Заев затражио је од бившег бугарског премијера Бојка Борисова да му објасни мотиве који су власти у Софији навели да у спору око националног идентитета уведе библијске мотиве, јављају македонски медији… »
"Сви настали од мајмуна, само ми од Бугара": Заев и Борисов разменили жестоке речи, трзавице на релацији Скопље-Софија

"Сви настали од мајмуна, само ми од Бугара": Заев и Борисов разменили жестоке речи, трзавице на релацији Скопље-Софија

Вечерње новости 20.05.2021
Фото: АП Пхото/Борис Грданоски/Депоситпхотос - Према науци сви смо настали од мајмуна, а према вери сви смо настали од Адама и Еве. И како то да су само Македонци настали од Бугара? - препричао је Заев разговор са Борисовом… »
Зоран Заев: Како су сви остали настали од мајмуна, а само ми од Бугара?

Зоран Заев: Како су сви остали настали од мајмуна, а само ми од Бугара?

Ало 20.05.2021

Вести дана »