Povezane vesti

"Svi nastali od majmuna, samo mi od Bugara": Zaev i Borisov razmenili žestoke reči

"Svi nastali od majmuna, samo mi od Bugara": Zaev i Borisov razmenili žestoke reči

Pravda 20.05.2021
Makedonski premijer Zoran Zaev zatražio je od bivšeg bugarskog premijera Bojka Borisova da mu objasni motive koji su vlasti u Sofiji naveli da u sporu oko nacionalnog identiteta uvede biblijske motive, javljaju makedonski mediji. - Prema nauci svi smo… »
“Kako to da su samo Makedonci nastali od Bugara?”

“Kako to da su samo Makedonci nastali od Bugara?”

Vesti online 20.05.2021
U pokušaju da bivšem bugarskom kolegi Bojku Borisovu ukaže na svu apsurdnost stava Sofije o makedonskom identitetu, premijer Zoran Zaev ga je upitao kako je moguće da su samo Makdonci nastali od Bugara. Zaev je na jutrošnjem brifingu ispričao da ga… »
Zaev pitao Borisova: Kako je moguće da su samo Makedonci nastali od Bugara?

Zaev pitao Borisova: Kako je moguće da su samo Makedonci nastali od Bugara?

Kurir 20.05.2021
U pokušaju da bivšem bugarskom kolegi Bojku Borisovu ukaže na svu apsurdnost stava Sofije o makedonskom identitetu, premijer Zoran Zaev ga je upitao kako je moguće da su samo Makdonci nastali od Bugara. Zaev je na jutrošnjem brifingu ispričao da ga… »
Zaev: Kako su svi ostali ljudi nastali od majmuna, samo mi od Bugara?

Politika 20.05.2021
SKOPLjE – U pokušaju da bivšem bugarskom kolegi Bojku Borisovu ukaže na svu apsurdnost stava Sofije o makedonskom identitetu, premijer Zoran Zaev ga je upitao kako je moguće da su samo Makdonci nastali od Bugara. „Prema nauci svi smo nastali od… »

RTS 20.05.2021
Makedonski premijer Zoran Zaev zatražio je od bivšeg bugarskog premijera Bojka Borisova da mu objasni motive koji su vlasti u Sofiji naveli da u sporu oko nacionalnog identiteta uvede biblijske motive, javljaju makedonski mediji. "Prema nauci svi smo… »
"Svi nastali od majmuna, samo mi od Bugara": Zaev i Borisov razmenili žestoke reči, trzavice na relaciji Skoplje-Sofija

"Svi nastali od majmuna, samo mi od Bugara": Zaev i Borisov razmenili žestoke reči, trzavice na relaciji Skoplje-Sofija

Večernje novosti 20.05.2021
Foto: AP Photo/Boris Grdanoski/Depositphotos - Prema nauci svi smo nastali od majmuna, a prema veri svi smo nastali od Adama i Eve. I kako to da su samo Makedonci nastali od Bugara? - prepričao je Zaev razgovor sa Borisovom. Makedonski premijer je rekao… »
Zoran Zaev: Kako su svi ostali nastali od majmuna, a samo mi od Bugara?

Zoran Zaev: Kako su svi ostali nastali od majmuna, a samo mi od Bugara?

Alo 20.05.2021
Makedonski premijer Zoran Zaev zatražio je od bivšeg bugarskog premijera Bojka Borisova da mu objasni motive koji su vlasti u Sofiji naveli da u sporu oko nacionalnog identiteta uvede biblijske motive, javljaju makedonski mediji. Prema nauci svi smo… »

Vesti dana »