Povezane vesti

Janjuš se zaplakao! Mene ni bog ne bi spasao: Jedva čekam da izađem, štipa me, ujeda, neću je veriti za rođendan! (video)

Janjuš se zaplakao! Mene ni bog ne bi spasao: Jedva čekam da izađem, štipa me, ujeda, neću je veriti za rođendan! (video)

Kurir 20.05.2021
Nakon razgovora i nove svađe sa Majom Marinković, Marko Janjušević Janjuš ponovo je otišao kod Drveta mudrosti, kako bi se požalio na njihov odnos. Janjuš se sve vreme hvatao za glavu i doneo odluku. "Kakav sam ja idiot, šta sam ja sebi dozvolio… »
Isprovocira me, a posle mi bude žao! Janjuš se žalio na Maju, pravio planove za njen rođendan, a onda našao i tajno pismo…

Isprovocira me, a posle mi bude žao! Janjuš se žalio na Maju, pravio planove za njen rođendan, a onda našao i tajno pismo…

Kurir 20.05.2021
Nakon Maje Marinković, Marko Janjušević Janjuš je dobio poziv da ode u Rajski vrt, a Drvo ga je pitalo kako se on oseća, i da li zna da je Majin rođendan u subotu. - Ja ne mogu da je gledam kako plače, sve isto, a žao mi je - rekao je Janjuš. -… »
Maja kroz gorke suze otkrila kako se oseća! Marinkovićeva shvatila da ne može bez Janjuša: Sve mi se skupilo, potrošena…

Maja kroz gorke suze otkrila kako se oseća! Marinkovićeva shvatila da ne može bez Janjuša: Sve mi se skupilo, potrošena…

Kurir 20.05.2021
Maja Marinković je nakon nove rasprave sa Markom Janjuševićem Janjušem, došla kod Drveta mudrosti, pa kroz suze pričala šta je problem sa njima. - Ja sam prethodna tri dana ponašala normalno, i sad priđem i on okreće glavu. Uopšte mi nije… »
Bićeš moj ceo život, inače ću te ubiti! Maja žestoko zapretila Janjušu, on nije znao šta ga je snašlo! (video)

Bićeš moj ceo život, inače ću te ubiti! Maja žestoko zapretila Janjušu, on nije znao šta ga je snašlo! (video)

Kurir 20.05.2021
Nakon emisije, Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš su pričali, a ona mu je zapretila. - Zašto vređaš devojku koju voliš, a kada se skloni, patiš za njom? - glasilo je pitanje. - Ne patim za njom, patim za drugim stvarima, razmišljam o tim… »

Vesti dana »