Povezane vesti
Janjuš se zaplakao! Mene ni bog ne bi spasao: Jedva čekam da izađem, štipa me, ujeda, neću je veriti za rođendan! (video)
Kurir 20.05.2021
Nakon razgovora i nove svađe sa Majom Marinković, Marko Janjušević Janjuš ponovo je otišao kod Drveta mudrosti, kako bi se požalio na njihov odnos. Janjuš se sve vreme hvatao za glavu i doneo odluku. "Kakav sam ja idiot, šta sam ja sebi dozvolio… »
Isprovocira me, a posle mi bude žao! Janjuš se žalio na Maju, pravio planove za njen rođendan, a onda našao i tajno pismo…
Kurir 20.05.2021
Nakon Maje Marinković, Marko Janjušević Janjuš je dobio poziv da ode u Rajski vrt, a Drvo ga je pitalo kako se on oseća, i da li zna da je Majin rođendan u subotu. - Ja ne mogu da je gledam kako plače, sve isto, a žao mi je - rekao je Janjuš. -… »
Maja kroz gorke suze otkrila kako se oseća! Marinkovićeva shvatila da ne može bez Janjuša: Sve mi se skupilo, potrošena…
Kurir 20.05.2021
Maja Marinković je nakon nove rasprave sa Markom Janjuševićem Janjušem, došla kod Drveta mudrosti, pa kroz suze pričala šta je problem sa njima. - Ja sam prethodna tri dana ponašala normalno, i sad priđem i on okreće glavu. Uopšte mi nije… »
Bićeš moj ceo život, inače ću te ubiti! Maja žestoko zapretila Janjušu, on nije znao šta ga je snašlo! (video)
Kurir 20.05.2021
Nakon emisije, Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš su pričali, a ona mu je zapretila. - Zašto vređaš devojku koju voliš, a kada se skloni, patiš za njom? - glasilo je pitanje. - Ne patim za njom, patim za drugim stvarima, razmišljam o tim… »
Vesti dana »
Roditelji učenika škole „Jovan Popović“ traže odgovore o bezbednosti, o incidentu sa zecom i tzv. kombinovanoj nastavi
N1 Info pre 1 satjoš 3 povezane
Baltičke zemlje se isključuju sa elektroenergetskog sistema Rusije i Belorusije
Nedeljnik pre 2 satajoš 9 povezanih
Tramp sankcionisao Međunarodni krivični sud, Netanjahu mu poklonio zlatni pejdžer
BBC News pre 1 satjoš 19 povezanih