Повезане вести
Јањуш се заплакао! Мене ни бог не би спасао: Једва чекам да изађем, штипа ме, уједа, нећу је верити за рођендан! (видео)
Курир 20.05.2021
Након разговора и нове свађе са Мајом Маринковић, Марко Јањушевић Јањуш поново је отишао код Дрвета мудрости, како би се пожалио на њихов однос. Јањуш се све време хватао за главу и донео одлуку. "Какав сам ја идиот, шта сам… »
Испровоцира ме, а после ми буде жао! Јањуш се жалио на Мају, правио планове за њен рођендан, а онда нашао и тајно писмо…
Курир 20.05.2021
Након Маје Маринковић, Марко Јањушевић Јањуш је добио позив да оде у Рајски врт, а Дрво га је питало како се он осећа, и да ли зна да је Мајин рођендан у суботу. - Ја не могу да је гледам како плаче, све исто, а жао ми је -… »
Маја кроз горке сузе открила како се осећа! Маринковићева схватила да не може без Јањуша: Све ми се скупило, потрошена сам…
Курир 20.05.2021
Маја Маринковић је након нове расправе са Марком Јањушевићем Јањушем, дошла код Дрвета мудрости, па кроз сузе причала шта је проблем са њима. - Ја сам претходна три дана понашала нормално, и сад приђем и он окреће главу… »
Бићеш мој цео живот, иначе ћу те убити! Маја жестоко запретила Јањушу, он није знао шта га је снашло! (видео)
Курир 20.05.2021
Након емисије, Маја Маринковић и Марко Јањушевић Јањуш су причали, а она му је запретила. - Зашто вређаш девојку коју волиш, а када се склони, патиш за њом? - гласило је питање. - Не патим за њом, патим за другим стварима… »
Вести дана »
Временска прогноза за петак, 1. мај: Ведро и хладно уз приземни мраз
Бета пре 50 минутајош 1 повезана
Атаман шокирао на конференцији: ''Шта је ово?! Десет полицајаца дошло да ухапси нашег председника, генералноиг менаџера...''
Спортске.нет пре 50 минутајош 1 повезана
Трамп: Италија и Шпанија нису биле од помоћи, могуће смањење војске
Данас пре 55 минутајош 2 повезане