Повезане вести
Јокић мора да части вечеру! Тренер ми је рекао - шутирај још више: Богдан о Николи МВП-у и лудници коју једва чека!
Мондо 20.05.2021
Богдан Богдановић разговарао са новинарима из Србије о великим утакмицама које га чекају, о својој каријери и животу у Америци. Открио је шта му је тренер рекао пре него што је експлодирао под његовим вођством. Богдан Богдановић… »
Богдановић: Ту сам за Србију! Јокић мора да части, у Њујорку је “да полудиш” (ФОТО/ВИДЕО)
Вести онлине 20.05.2021
Српски кошаркаш Богдан Богдановић игра још једну успешну НБА сезону у којој му скоро све полази за руком, па је тако разговарао са српским новинарима на бројне теме, од Атланте и НБА до репрезентације Србије. На старту плеј-офа… »
Богдан Богдановић: ‘Звао сам Галинарија да дође у Београд! Јокић ће частити ако буде МВП’
Хот спорт 20.05.2021
Бек је истакао да је узбуђен јер се прва плеј-оф утакмица игра у Њујорку! Репрезентативац Србије Богдан Богдановић блиста у дресу Атланте. Богданове партије у другом делу сезоне су на завидном нивоу. Бек је одиграо 44 утакмице и… »
"Јокић мора да части вечеру": Богдан Богдановић ћаскао са српским новинарима: "Недостаје ми кафићарење по Београду!" и даље…
Спортал блиц 20.05.2021
је овог четвртка одржао конференцију за штампу на којој је разговарао са новинарима из Србије. Богдановића и очекује први плеј-оф у његовој четвртој сезони у НБА лиги, па је бек Хокса рекао да очекује „лудницу“ против Њујорк… »
Богдановић: Јокић мора да части, Жељко би се снашао у НБА
Нова 20.05.2021
Богдан Богдановић, кошаркаш Атланта Хокса разговарао је о Николи Јокићу, Атланта Хоксима, али и томе како би се Жељко Обрадовић снашао у НБА лиги. Богдановића и Атланту очекује први плеј-оф у његовој четвртој сезони у НБА лиги… »
Богдановић: Жоц би се прилагодио у НБА лиги, Јокић мора да части ако добије МВП награду
Вечерње новости 20.05.2021
Фото АП У разговору са српским новинарима путем платформе "Зоом" прво је причао о предстојећим мечевима против Њујорк Никса у плеј-офу НБА лиге, посебно у култном "Медисон Сквер Гардену". - Узбуђен сам због пве плеј-оф утакмице… »
Вести дана »
Ђурић: Чланице ЕУ да узму у обзир да је ЕК пети пут препоручила отварање Кластера 3
НИН пре 14 минутајош 30 повезаних
На једном месту сви производи и акције Лазаревић: Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима од данас у функцији
Дневник пре 54 минутајош 21 повезана
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији са преко 32.000 пријава у прва три дана
Наслови.аи пре 4 минутајош 31 повезана