Povezane vesti
Jokić mora da časti večeru! Trener mi je rekao - šutiraj još više: Bogdan o Nikoli MVP-u i ludnici koju jedva čeka!
Mondo 20.05.2021
Bogdan Bogdanović razgovarao sa novinarima iz Srbije o velikim utakmicama koje ga čekaju, o svojoj karijeri i životu u Americi. Otkrio je šta mu je trener rekao pre nego što je eksplodirao pod njegovim vođstvom. Bogdan Bogdanović razgovarao sa novinarima… »
Bogdanović: Tu sam za Srbiju! Jokić mora da časti, u Njujorku je “da poludiš” (FOTO/VIDEO)
Vesti online 20.05.2021
Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović igra još jednu uspešnu NBA sezonu u kojoj mu skoro sve polazi za rukom, pa je tako razgovarao sa srpskim novinarima na brojne teme, od Atlante i NBA do reprezentacije Srbije. Na startu plej-ofa Bogdanovića očekuju mečevi… »
Bogdan Bogdanović: ‘Zvao sam Galinarija da dođe u Beograd! Jokić će častiti ako bude MVP’
Hot sport 20.05.2021
Bek je istakao da je uzbuđen jer se prva plej-of utakmica igra u Njujorku! Reprezentativac Srbije Bogdan Bogdanović blista u dresu Atlante. Bogdanove partije u drugom delu sezone su na zavidnom nivou. Bek je odigrao 44 utakmice i prosečno provodi 29,5… »
"Jokić mora da časti večeru": Bogdan Bogdanović ćaskao sa srpskim novinarima: "Nedostaje mi kafićarenje po Beogradu!" i dalje…
Sportal blic 20.05.2021
je ovog četvrtka održao konferenciju za štampu na kojoj je razgovarao sa novinarima iz Srbije. Bogdanovića i očekuje prvi plej-of u njegovoj četvrtoj sezoni u NBA ligi, pa je bek Hoksa rekao da očekuje „ludnicu“ protiv Njujork Niksa. - Baš sam uzbuđen… »
Bogdanović: Jokić mora da časti, Željko bi se snašao u NBA
Nova 20.05.2021
Bogdan Bogdanović, košarkaš Atlanta Hoksa razgovarao je o Nikoli Jokiću, Atlanta Hoksima, ali i tome kako bi se Željko Obradović snašao u NBA ligi. Bogdanovića i Atlantu očekuje prvi plej-of u njegovoj četvrtoj sezoni u NBA ligi, pa je bek Hoksa rekao da… »
Bogdanović: Žoc bi se prilagodio u NBA ligi, Jokić mora da časti ako dobije MVP nagradu
Večernje novosti 20.05.2021
Foto AP U razgovoru sa srpskim novinarima putem platforme "Zoom" prvo je pričao o predstojećim mečevima protiv NJujork Niksa u plej-ofu NBA lige, posebno u kultnom "Medison Skver Gardenu". - Uzbuđen sam zbog pve plej-of utakmice. Znamo da je "Medison… »
Vesti dana »

Danas: Vrh SNS blizu odluke da vanredni parlamentarni izbori budu 28. decembra
Pravda pre 10 minutajoš 31 povezana

Dodikovi advokati Ustavnom sudu BiH podneli zahtev za zamrzavanje pravosnažne sudske presude
Beta pre 2 satajoš 34 povezane

Odluka o Popoviću: Predlaže se njegovo proterivanje sa Kosova i zabrana ulaska na dve godine
Beta pre 3 satajoš 24 povezane

Novi toplotni talas u Srbiji sa vrhuncem 16. avgusta i temperaturama do 40 stepeni
Naslovi.ai pre 3 satajoš 49 povezanih