Povezane vesti
Dala sam 22.000 za haljinu i cipele, 150 € za poklon: Beograđanka traži da joj drugarica vrati pare posle razvoda!
Mondo 20.05.2021
Zbog razvoda posle tri meseca, ova Beograđanka traži od drugarice da joj vrati novac koji je potrošila na njeno venčanje! Zbog razvoda posle tri meseca, ova Beograđanka traži od drugarice da joj vrati novac koji je potrošila na njeno venčanje! Razvod… »
Ko će meni SAD da vrati moje pare?! Kupila sam haljinu od 16.000, stavila joj u kovertu 150 €, a ona se razvela posle 3 meseca…
Kurir 20.05.2021
Razvod nikada nije bila niti će biti lepa tema, pa čak i kada se dvoje odraslih ljudi raziđu na najlepši mogući način. Prekid braka nije samo stresan za par koji više ne želi da živi zajedno, njihova odluka utiče na sve - roditelje, decu ako su ih imali… »
Vesti dana »
"Trampovi banditi i kukavice su napali našeg sina": Porodica ubijenog čoveka u Mineapolisu besna zbog smrti sina
Mondo pre 26 minutajoš 29 povezanih
HAPŠENJE U NIŠU: Kidnapovali mladića zbog duga, policija sumnja da ima još žrtava
Gradski portal 018 pre 1 satjoš 20 povezanih
Pala zaštitna mreža sa nedavno rekonstruisane zgrade prokupačke Gimnazije FOTO
Nova pre 5 satijoš 12 povezanih
Vremenska prognoza za ponedeljak, 26. januar: Oblačno sa jakim vetrom, mestimično sa kišom
Beta pre 3 satajoš 30 povezanih