Повезане вести

„Покушевски да буде безобразнији, Мицић је спреман за НБА“

„Покушевски да буде безобразнији, Мицић је спреман за НБА“

Нова 20.05.2021
Богдан Богдановић, кошаркаш Атланта Хокса, проанализирао је ко би од српских играча могао да се снађе у НБА лиги. Он већ има искуства у најјачој лиги на свету и после три сезоне у Сакраменто Кингсима, прешао је у Атланту јесенас… »
Жоц у НБА? Без проблема, нашао би он начина! Богдановић открио Обрадовићеве тајне - Он има једну моћ!

Жоц у НБА? Без проблема, нашао би он начина! Богдановић открио Обрадовићеве тајне - Он има једну моћ!

Мондо 20.05.2021
Сјајни српски ас уопште не сумња у свог бившег тренера. Сјајни српски ас уопште не сумња у свог бившег тренера "Снајпер" Атланте и српски репрезентативац Богдан Богдановић уделио је савет младом земљаку у НБА Алексеју… »
Богдан Богдановић: Јокић да части више од вечере ако буде МВП, видим Петрушева, Милутинова и Васу у НБА, не знам шта хоће…

Богдан Богдановић: Јокић да части више од вечере ако буде МВП, видим Петрушева, Милутинова и Васу у НБА, не знам шта хоће…

Моззарт спорт 20.05.2021
Бек Атланта Хокса говорио за медије поводом потписивања уговора са компанијом Адидас. Репрезентативац Србије и кошаркаш Атланте Богдан Богдановић, потписао је уговор са Адидасом и том приликом поразговарао са српским медијима… »
Богдан зове још тројицу Срба у НБА, ко ће у репрезентацију и како ће се МВП Јокић "отворити"?

Богдан зове још тројицу Срба у НБА, ко ће у репрезентацију и како ће се МВП Јокић "отворити"?

Спортске.нет 20.05.2021
Српски кошаркаш и члан Атланта Хокса Богдан Богдановић рекао је да је узбуђен због старта плеј-офа НБА лиге. Од доласка у Атланту, Богдановић игра своју најбољу кошарку откако се из Европе преселио у НБА лигу. Како је и сам… »
Богдановић: Жоц би се снашао у НБА, Јокић ће морати да части

Богдановић: Жоц би се снашао у НБА, Јокић ће морати да части

Дневник 20.05.2021
БЕОГРАД: Кошаркаш Атланте Богдан Богдановић изјавио да би се легендарни тренер Жељко Обрадовић успео да адаптира на НБА лигу. "Жељков највећи квалитет је моћ адаптације, он уме да се адаптира и мислим да би он нашао свој систем… »
Алексеј, буди безобразнији! Богданов савет Покушевском - ми то немамо кад дођемо у НБА!

Алексеј, буди безобразнији! Богданов савет Покушевском - ми то немамо кад дођемо у НБА!

Мондо 20.05.2021
Бек Атланте говорио о другим српским кошаркашима. Бек Атланте говорио о другим српским кошаркашима. Завршена је регуларна сезона НБА лиге и време је за плеј-оф. У њему ће бити Богдан Богдановић, бек Атланта Хокса, који овог… »
Ово нема нигде на свету! Е, зато смо земља кошарке - Покушевски се вратио у Србију, погледајте шта му се онда десило! /видео/…

Ово нема нигде на свету! Е, зато смо земља кошарке - Покушевски се вратио у Србију, погледајте шта му се онда десило! /видео/…

Спортал блиц 20.05.2021
Алексеј Покушевски је био најмлађи члан НБА лиге у сезони која полако улази у завршницу, а како је са Оклахомом остао без плеј-офа - вратио се у Србију и доживео нешто што се у остатку света баш и не виђа. Ко гледа пуку… »

Вести дана »