Повезане вести
„Покушевски да буде безобразнији, Мицић је спреман за НБА“
Нова 20.05.2021
Богдан Богдановић, кошаркаш Атланта Хокса, проанализирао је ко би од српских играча могао да се снађе у НБА лиги. Он већ има искуства у најјачој лиги на свету и после три сезоне у Сакраменто Кингсима, прешао је у Атланту јесенас… »
Жоц у НБА? Без проблема, нашао би он начина! Богдановић открио Обрадовићеве тајне - Он има једну моћ!
Мондо 20.05.2021
Сјајни српски ас уопште не сумња у свог бившег тренера. Сјајни српски ас уопште не сумња у свог бившег тренера "Снајпер" Атланте и српски репрезентативац Богдан Богдановић уделио је савет младом земљаку у НБА Алексеју… »
Богдан Богдановић: Јокић да части више од вечере ако буде МВП, видим Петрушева, Милутинова и Васу у НБА, не знам шта хоће…
Моззарт спорт 20.05.2021
Бек Атланта Хокса говорио за медије поводом потписивања уговора са компанијом Адидас. Репрезентативац Србије и кошаркаш Атланте Богдан Богдановић, потписао је уговор са Адидасом и том приликом поразговарао са српским медијима… »
Богдан зове још тројицу Срба у НБА, ко ће у репрезентацију и како ће се МВП Јокић "отворити"?
Спортске.нет 20.05.2021
Српски кошаркаш и члан Атланта Хокса Богдан Богдановић рекао је да је узбуђен због старта плеј-офа НБА лиге. Од доласка у Атланту, Богдановић игра своју најбољу кошарку откако се из Европе преселио у НБА лигу. Како је и сам… »
Богдановић: Жоц би се снашао у НБА, Јокић ће морати да части
Дневник 20.05.2021
БЕОГРАД: Кошаркаш Атланте Богдан Богдановић изјавио да би се легендарни тренер Жељко Обрадовић успео да адаптира на НБА лигу. "Жељков највећи квалитет је моћ адаптације, он уме да се адаптира и мислим да би он нашао свој систем… »
Алексеј, буди безобразнији! Богданов савет Покушевском - ми то немамо кад дођемо у НБА!
Мондо 20.05.2021
Бек Атланте говорио о другим српским кошаркашима. Бек Атланте говорио о другим српским кошаркашима. Завршена је регуларна сезона НБА лиге и време је за плеј-оф. У њему ће бити Богдан Богдановић, бек Атланта Хокса, који овог… »
Ово нема нигде на свету! Е, зато смо земља кошарке - Покушевски се вратио у Србију, погледајте шта му се онда десило! /видео/…
Спортал блиц 20.05.2021
Алексеј Покушевски је био најмлађи члан НБА лиге у сезони која полако улази у завршницу, а како је са Оклахомом остао без плеј-офа - вратио се у Србију и доживео нешто што се у остатку света баш и не виђа. Ко гледа пуку… »
Вести дана »
Председник Бенина: Спречен покушај државног удара, сви учесници биће кажњени
РТВ пре 2 сатајош 31 повезана
Правосуђе поново на мети власти, Ђукановић тражи да ВСС "санкционише судије које подржавају студенте"
Н1 Инфо пре 1 сатјош 23 повезане
Гранатиран Херсон – четворо страдало, 10 повређених; Трамп Млађи: Украјина може да изгуби подршку САД
РТС пре 1 сатјош 51 повезана
Нема титуле за првака Формуле 1: Ево зашто је ФИА одбила да му уручи пехар
Мондо пре 3 сатајош 47 повезаних