Povezane vesti
Žoc u NBA? Bez problema, našao bi on načina! Bogdanović otkrio Obradovićeve tajne - On ima jednu moć!
Mondo 20.05.2021
Sjajni srpski as uopšte ne sumnja u svog bivšeg trenera. Sjajni srpski as uopšte ne sumnja u svog bivšeg trenera "Snajper" Atlante i srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović udelio je savet mladom zemljaku u NBA Alekseju Pokuševskom, a onda rekao da… »
„Pokuševski da bude bezobrazniji, Micić je spreman za NBA“
Nova 20.05.2021
Bogdan Bogdanović, košarkaš Atlanta Hoksa, proanalizirao je ko bi od srpskih igrača mogao da se snađe u NBA ligi. On već ima iskustva u najjačoj ligi na svetu i posle tri sezone u Sakramento Kingsima, prešao je u Atlantu jesenas. U najjaču ligu… »
Bogdan Bogdanović: Jokić da časti više od večere ako bude MVP, vidim Petruševa, Milutinova i Vasu u NBA, ne znam šta…
Mozzart sport 20.05.2021
Bek Atlanta Hoksa govorio za medije povodom potpisivanja ugovora sa kompanijom Adidas. Reprezentativac Srbije i košarkaš Atlante Bogdan Bogdanović, potpisao je ugovor sa Adidasom i tom prilikom porazgovarao sa srpskim medijima. Govorio je o brojnim… »
Bogdan zove još trojicu Srba u NBA, ko će u reprezentaciju i kako će se MVP Jokić "otvoriti"?
Sportske.net 20.05.2021
Srpski košarkaš i član Atlanta Hoksa Bogdan Bogdanović rekao je da je uzbuđen zbog starta plej-ofa NBA lige. Od dolaska u Atlantu, Bogdanović igra svoju najbolju košarku otkako se iz Evrope preselio u NBA ligu. Kako je i sam otkrio u razgovoru sa… »
Bogdanović: Žoc bi se snašao u NBA, Jokić će morati da časti
Dnevnik 20.05.2021
BEOGRAD: Košarkaš Atlante Bogdan Bogdanović izjavio da bi se legendarni trener Željko Obradović uspeo da adaptira na NBA ligu. "Željkov najveći kvalitet je moć adaptacije, on ume da se adaptira i mislim da bi on našao svoj sistem koji bi… »
Aleksej, budi bezobrazniji! Bogdanov savet Pokuševskom - mi to nemamo kad dođemo u NBA!
Mondo 20.05.2021
Bek Atlante govorio o drugim srpskim košarkašima. Bek Atlante govorio o drugim srpskim košarkašima. Završena je regularna sezona NBA lige i vreme je za plej-of. U njemu će biti Bogdan Bogdanović, bek Atlanta Hoksa, koji ovog proleća pruža… »
Ovo nema nigde na svetu! E, zato smo zemlja košarke - Pokuševski se vratio u Srbiju, pogledajte šta mu se onda desilo…
Sportal blic 20.05.2021
Aleksej Pokuševski je bio najmlađi član NBA lige u sezoni koja polako ulazi u završnicu, a kako je sa Oklahomom ostao bez plej-ofa - vratio se u Srbiju i doživeo nešto što se u ostatku sveta baš i ne viđa. Ko gleda puku košarkašku statistiku… »
Vesti dana »
Mup: Priveden muškarac koji je izazvao incident sa učesnicima blokade kod Osme gimnazije
Blic pre 3 satajoš 30 povezanih
Studenti u blokadi objavili sat koji otkucava do 27. januara uz poruku: „Vidimo se“
Nova pre 8 satijoš 8 povezanih
BLOG Škole i fakulteti nastavili blokade: Incident kod Ustaničke u Beogradu, napadnuta i ekipa N1
N1 Info pre 3 satajoš 22 povezane
Vlada usvojila Uredbu o uslovima i načinu sprovođenja državnih subvencija za kupovinu električnih automobila
NIN pre 2 satajoš 19 povezanih
Sutra u Srbiji oblačno, pre podne mestimično kiša, potom delimično razvedravanje
Novi magazin pre 5 satijoš 18 povezanih