Повезане вести
Вучевић: Стефановићева смена је питање политичке одговорности
Политика 21.05.2021
Градоначелник Новог Сада и председник Градског одбора Српске напредне странке у Новом Саду Милош Вучевић изјавио је јуче да је он предложио закључак ГО СНС у том граду да се покрене поступак смене Небојше Стефановића са свих… »
Циљ рушења Стефановића је да Андреј преузме београдски СНС
Нова 21.05.2021
Милан Думановић, бивши припадник Управе криминалистичке полиције и председник Савета за борбу против криминала покрета Ослобођење каже да је добро што јавност гледа „страховладу“ која се дешава у одборима СНС, који широм земље… »
Думановић (Ослобођење): Циљ рушења Стефановића је да Андреј преузме београдски СНС
Бета 21.05.2021
Бивши припадник Управе криминалистичке полиције и председник Савета за борбу против криминала Покрета "Ослободјење" Милан Думановић оценио је данас да је циљ покушаја смене министра одбране и функционера Српске напредне странке… »
Вучевић: у "Правом углу": Да сам на месту Небојше Стефановића, понудио бих оставку на све функциј
Блиц 20.05.2021
Да сам на месту Небојше Стефановића понудио бих оставку на све функције, па нек председник, Председништво странке и Главни одбор расправљају“. Сигурно не бих ишао на Главни одбор и чекао да 5 или 50 људи прича о мени ствари… »
Вучевић (СНС): Да сам на месту Небојше Стефановића понудио бих оставку на све функције
Данас 20.05.2021
Члан Председништва Српске напредне странке (СНС) Милош Вучевић рекао је данас да мисли да нема одбране за оптужбе које се стављају на терет министру одбране и председнику београдског одбора СНС Небојши Стефановићу. Вучевић је у… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Бета пре 3 сатајош 36 повезаних
Вучић: Три могућа сценарија за НИС, Србија би платила руски део власништва
РТС пре 4 сатијош 27 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 3 сатајош 34 повезане
Хаос око нелегалних објеката: Грађани затрпали систем, Софронијевићева очекује 60.000 пријава
Мој Нови Сад пре 1 сатјош 54 повезане
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 6 сатијош 32 повезане