Povezane vesti
Vučević: Stefanovićeva smena je pitanje političke odgovornosti
Politika 21.05.2021
Gradonačelnik Novog Sada i predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Novom Sadu Miloš Vučević izjavio je juče da je on predložio zaključak GO SNS u tom gradu da se pokrene postupak smene Nebojše Stefanovića sa svih državnih i… »
Cilj rušenja Stefanovića je da Andrej preuzme beogradski SNS
Nova 21.05.2021
Milan Dumanović, bivši pripadnik Uprave kriminalističke policije i predsednik Saveta za borbu protiv kriminala pokreta Oslobođenje kaže da je dobro što javnost gleda „strahovladu“ koja se dešava u odborima SNS, koji širom zemlje izglasavaju… »
Dumanović (Oslobođenje): Cilj rušenja Stefanovića je da Andrej preuzme beogradski SNS
Beta 21.05.2021
Bivši pripadnik Uprave kriminalističke policije i predsednik Saveta za borbu protiv kriminala Pokreta "Oslobodjenje" Milan Dumanović ocenio je danas da je cilj pokušaja smene ministra odbrane i funkcionera Srpske napredne stranke (SNS) Nebojše… »
Vučević: u "Pravom uglu": Da sam na mestu Nebojše Stefanovića, ponudio bih ostavku na sve funkcij
Blic 20.05.2021
Da sam na mestu Nebojše Stefanovića ponudio bih ostavku na sve funkcije, pa nek predsednik, Predsedništvo stranke i Glavni odbor raspravljaju“. Sigurno ne bih išao na Glavni odbor i čekao da 5 ili 50 ljudi priča o meni stvari koje čitamo u… »
Vučević (SNS): Da sam na mestu Nebojše Stefanovića ponudio bih ostavku na sve funkcije
Danas 20.05.2021
Član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević rekao je danas da misli da nema odbrane za optužbe koje se stavljaju na teret ministru odbrane i predsedniku beogradskog odbora SNS Nebojši Stefanoviću. Vučević je u emisiji Pravi… »
Vesti dana »
Inženjerska komora: Sud časti prikuplja dokumentaciju za utvrđivanje uzroka nesreće u Novom Sadu
Radio 021 pre 1 satjoš 194 povezane
Vučević ispratio slovačkog premijera Fica sa aerodroma "Nikola Tesla"
Telegraf pre 44 minutajoš 59 povezanih
Vučić: Prvi put u istoriji Srbije dvojica ministara podneli su ostavke; Veštačenje završeno nadrealno brzo
B92 pre 2 minutajoš 46 povezanih
Pogledajte! Ovako je uhapšen dvostruki ubica alija balijagić! Ministar Dačić otkrio gde ga je policija našla i šta je zaplenjeno
Kurir pre 32 minutajoš 97 povezanih