Povezane vesti
Hurricane očarale i Bojsija iz „Mućki“
Nova 21.05.2021
Već je svima poznato koliko glumac Džon Čalis, najpoznatiji po liku Bojsija iz kultne TV serije „Mućke“ obožava Srbiju, a to je opet dokazao i svojim statusom na Tviteru u kojem je izrazio oduševljenje i čestitao Uragankama plasman u finale… »
Oglasio se bojsi iz mućki! Glumac koji obožava Srbiju podržao uraganke na evroviziji: Rekao sam vam! Kakva zemlja! (foto)
Kurir 21.05.2021
Britanski glumac Džon Čalis (78) se oglasio na Tviteru i imao je pohvalne reči o Uragankama. - Rekao sam vam! Kakva zemlja! Večeras je Srbija ponosna! - stoji u objavi slavnog glumca. I told you! What a country! #Serbia will be proud tonight… »
Kakva zemlja! Bojsi glasao za Srbiju na Eurosongu - objavio sliku Uraganki i napisao "Rekao sam vam!"
Mondo 21.05.2021
Predstavnice Srbije na Eurosongu završile na Tviteru slavnog glumca! Predstavnice Srbije na Eurosongu završile na Tviteru slavnog glumca! Glumac Džon Čalis, koji je pre nekoliko godina posetio Srbiju i po sopstvenom priznanju, "osetio se kao… »
Bojsi iz "mućki" podržao Hurricane: Glumac oduševljen našim predstavnicama (foto)
Večernje novosti 21.05.2021
Foto: Printscreen Kako bi čestitao Srbiji i devojkama iz Hurricane grupe, DŽon Čalis je na svom Tnjitter profilu napisao poruku podrške. -Jesam vam rekao? Kakva zemlja! Srbija će biti ponosna večeras!- pisalo je na njegovoj objavi, uz fotografiju… »
Vesti dana »
Vučić osudio napad na stranačke prostorije: "Ogromna šteta državi i stranci"
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Vučić o uhapšenima na protestima: Sutra ću potpisati pomilovanje za 13 lica
Blic pre 6 satijoš 1 povezana