Povezane vesti
Hurricane očarale i Bojsija iz „Mućki“
Nova 21.05.2021
Već je svima poznato koliko glumac Džon Čalis, najpoznatiji po liku Bojsija iz kultne TV serije „Mućke“ obožava Srbiju, a to je opet dokazao i svojim statusom na Tviteru u kojem je izrazio oduševljenje i čestitao Uragankama plasman u finale Evrovizije… »
Oglasio se bojsi iz mućki! Glumac koji obožava Srbiju podržao uraganke na evroviziji: Rekao sam vam! Kakva zemlja! (foto)
Kurir 21.05.2021
Britanski glumac Džon Čalis (78) se oglasio na Tviteru i imao je pohvalne reči o Uragankama. - Rekao sam vam! Kakva zemlja! Večeras je Srbija ponosna! - stoji u objavi slavnog glumca. I told you! What a country! #Serbia will be proud tonight. #eurovision… »
Kakva zemlja! Bojsi glasao za Srbiju na Eurosongu - objavio sliku Uraganki i napisao "Rekao sam vam!"
Mondo 21.05.2021
Predstavnice Srbije na Eurosongu završile na Tviteru slavnog glumca! Predstavnice Srbije na Eurosongu završile na Tviteru slavnog glumca! Glumac Džon Čalis, koji je pre nekoliko godina posetio Srbiju i po sopstvenom priznanju, "osetio se kao superstar"… »
Vesti dana »
Hladnije vreme u Srbiji: U Nišu u ponedeljak do 16 stepeni, u utorak na jugu još svežije
Glas juga pre 28 minutajoš 37 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA - Amerika preti obustavom isporuke oružja UKijevu zbog napada na ruske rafinerije?
RTV pre 43 minutajoš 114 povezane
Sve će goreti! Saudijci spremaju osvetu nakon masakra u režiji Huta, ali jedno pitanje je ključno - da li je invazija sledeći korak
Blic pre 2 satajoš 63 povezane
Studentska lista na skupu u Nišu o obrazovanju i zdravstvu, RIK odbio prigovore o glasanju dijaspore
NIN pre 13 satijoš 10 povezanih
Interventna okružila Nemanju Šarovića da ne bi izveštavao sa skupa SNS, sve vreme išao prenos uživo na YT
Nedeljnik pre 7 satijoš 23 povezane