Povezane vesti

Dragović ima primedbu, Zvezda nije glavni favorit!

Dragović ima primedbu, Zvezda nije glavni favorit!

Sportske.net 21.05.2021
Poslednjih meseci se govori o Aleksandru Dragoviću koji bi mogao da bude novi fudbaler Crvene zvezde. On je pod ugovorom sa Leverkuzenom koji ističe na kraju ove sezone, a istakao je i da ima primedbu na to što su mediji preuveličali transfer u… »
Reprezentativac Austrije poručio: Mediji su preuveličali da je Zvezda moj favorit!

Reprezentativac Austrije poručio: Mediji su preuveličali da je Zvezda moj favorit!

Vesti online 21.05.2021
Austrijski reprezentativac Aleksandar Dragović već je viđen kao novo pojačanje Crvene zvezde ali po svemu sudeći, sam dogovor, osim onog usmenog, još uvek nije postignut. Crveno-beli jesu jedna od opcija za Dragovića, ali ne i jedina, što je i sam… »
Dragović je ovim rečima zabrinuo crveno-bele: Mediji su preuveličali da je Zvezda moj favorit!

Dragović je ovim rečima zabrinuo crveno-bele: Mediji su preuveličali da je Zvezda moj favorit!

Hot sport 21.05.2021
Jedna od opcija sigurno jesu. U prvi mah se činilo da će Aleksandar Dragović sigurno pojačati Crvenu zvezdu i da se samo čeka dan kada će se sve ozvaničiti. Ipak, u razgovoru za austrijske medije fudbaler Leverkuzena je istakao da crveno-beli nisu… »

Vesti dana »