Повезане вести
Ша са паулом као некад са таром, а Симова се огласила: Прецртала сам га, нисам му ја пас, никад га више нећу видети!
Курир 21.05.2021
Ненад Алексић Ша је јавно оставио Тару Симов у свом обраћању у ријалитију Задруга. Наиме, свени смо да Симова редовно прати дешавања у ријалитију из разлога што је њен сада већ садашњи дечко још увек тамо, стога смо је… »
Ша оставио тару, она му брутално одговорила: "Одлазим без поздрава, превише си снова разбио"
Блиц 21.05.2021
Задругари су имали прилике да виде разговор Ненада Алексића Ша и Стефана Карића о Тари Симов о њеним плановима и тајнама које имала да му каже, а које му је прећутала о наводном разговору са бившим вереником Стефаном, а поводом… »
Репер остао без жене и љубавнице, па свима поручио: Дајем љубав, да бих добио ништа! (ВИДЕО)
Вести онлине 21.05.2021
Након што је јавно открио шта га је највише мучило у односу са Таром Симов, Ненад Алексић Ша је донео одлуку да дефинтиивно стави тачку на љубавну аферу са њом. – Изгубио је жену, и нормално је да каже да је готово? Није ми… »
Ша ЈАВНО ОСТАВИО Тару, али и она му НИЈЕ остала ДУЖНА!
Свет & Скандал 21.05.2021
Задругари су имали прилике да виде разговор Ненада Алексића Ша и Стефана Карића о Тари Симов о њеним плановима и тајнама које имала да му каже, а које му је прећутала о разговору са бившим вереником Стефаном, а поводом раскида… »
СТАВИЛИ МУ ДО ЗНАЊА ШТА ЈЕ ИЗГУБИО! Ша напокон добио похвале од задругара, јер је дигао руке од Таре!
Свет & Скандал 21.05.2021
У току емисије „Гледање снимака“ пуштен је клип на којем су Ненад Алексић Ша, Стефан Карић и Јована Љубисављевић који су приучали о Тари Симов, наиме Карић је говорио Ша да му се диви што је Тари прешао преко неких ствари… »
Дефинитивно крај! Ша открио разлог раскида са таром, па поручио: "Лагао сам себе"
Блиц 20.05.2021
Ненад Алексић Ша јавно је у ријалитију "Задруга" оставио своју љубавницу Тару Симов због спекулација да се она након своје дисквалификације из ријалитија чује и виђа са бившим вереником Стефаном, а сада је репер за црним столом… »
Вести дана »
Ђурић: Погурати питање проширења ЕУ у 2026; Значајно назадовање у дијалогу због неконструктивног приступа Приштине
РТВ пре 35 минутајош 21 повезана
Временска прогноза за Србију: магловита јутра и претежно сунчани дани са температурама до 16 степени
Наслови.аи пре 10 минутајош 19 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији
Наслови.аи пре 50 минутајош 30 повезаних
На једном месту сви производи и акције Лазаревић: Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима од данас у функцији
Дневник пре 10 минутајош 16 повезаних