Повезане вести

Ша са паулом као некад са таром, а Симова се огласила: Прецртала сам га, нисам му ја пас, никад га више нећу видети!

Ша са паулом као некад са таром, а Симова се огласила: Прецртала сам га, нисам му ја пас, никад га више нећу видети!

Курир 21.05.2021
Ненад Алексић Ша је јавно оставио Тару Симов у свом обраћању у ријалитију Задруга. Наиме, свени смо да Симова редовно прати дешавања у ријалитију из разлога што је њен сада већ садашњи дечко још увек тамо, стога смо је… »
Ша оставио тару, она му брутално одговорила: "Одлазим без поздрава, превише си снова разбио"

Ша оставио тару, она му брутално одговорила: "Одлазим без поздрава, превише си снова разбио"

Блиц 21.05.2021
Задругари су имали прилике да виде разговор Ненада Алексића Ша и Стефана Карића о Тари Симов о њеним плановима и тајнама које имала да му каже, а које му је прећутала о наводном разговору са бившим вереником Стефаном, а поводом… »
Репер остао без жене и љубавнице, па свима поручио: Дајем љубав, да бих добио ништа! (ВИДЕО)

Репер остао без жене и љубавнице, па свима поручио: Дајем љубав, да бих добио ништа! (ВИДЕО)

Вести онлине 21.05.2021
Након што је јавно открио шта га је највише мучило у односу са Таром Симов, Ненад Алексић Ша је донео одлуку да дефинтиивно стави тачку на љубавну аферу са њом. – Изгубио је жену, и нормално је да каже да је готово? Није ми… »
Ша ЈАВНО ОСТАВИО Тару, али и она му НИЈЕ остала ДУЖНА!

Ша ЈАВНО ОСТАВИО Тару, али и она му НИЈЕ остала ДУЖНА!

Свет & Скандал 21.05.2021
Задругари су имали прилике да виде разговор Ненада Алексића Ша и Стефана Карића о Тари Симов о њеним плановима и тајнама које имала да му каже, а које му је прећутала о разговору са бившим вереником Стефаном, а поводом раскида… »
СТАВИЛИ МУ ДО ЗНАЊА ШТА ЈЕ ИЗГУБИО! Ша напокон добио похвале од задругара, јер је дигао руке од Таре!

СТАВИЛИ МУ ДО ЗНАЊА ШТА ЈЕ ИЗГУБИО! Ша напокон добио похвале од задругара, јер је дигао руке од Таре!

Свет & Скандал 21.05.2021
У току емисије „Гледање снимака“ пуштен је клип на којем су Ненад Алексић Ша, Стефан Карић и Јована Љубисављевић који су приучали о Тари Симов, наиме Карић је говорио Ша да му се диви што је Тари прешао преко неких ствари… »
Дефинитивно крај! Ша открио разлог раскида са таром, па поручио: "Лагао сам себе"

Дефинитивно крај! Ша открио разлог раскида са таром, па поручио: "Лагао сам себе"

Блиц 20.05.2021
Ненад Алексић Ша јавно је у ријалитију "Задруга" оставио своју љубавницу Тару Симов због спекулација да се она након своје дисквалификације из ријалитија чује и виђа са бившим вереником Стефаном, а сада је репер за црним столом… »

Вести дана »