Povezane vesti
Ša sa paulom kao nekad sa tarom, a Simova se oglasila: Precrtala sam ga, nisam mu ja pas, nikad ga više neću videti!
Kurir 21.05.2021
Nenad Aleksić Ša je javno ostavio Taru Simov u svom obraćanju u rijalitiju Zadruga. Naime, sveni smo da Simova redovno prati dešavanja u rijalitiju iz razloga što je njen sada već sadašnji dečko još uvek tamo, stoga smo je pozvali da nam… »
Ša ostavio taru, ona mu brutalno odgovorila: "Odlazim bez pozdrava, previše si snova razbio"
Blic 21.05.2021
Zadrugari su imali prilike da vide razgovor Nenada Aleksića Ša i Stefana Karića o Tari Simov o njenim planovima i tajnama koje imala da mu kaže, a koje mu je prećutala o navodnom razgovoru sa bivšim verenikom Stefanom, a povodom raskida se oglasila… »
Reper ostao bez žene i ljubavnice, pa svima poručio: Dajem ljubav, da bih dobio ništa! (VIDEO)
Vesti online 21.05.2021
Nakon što je javno otkrio šta ga je najviše mučilo u odnosu sa Tarom Simov, Nenad Aleksić Ša je doneo odluku da defintiivno stavi tačku na ljubavnu aferu sa njom. – Izgubio je ženu, i normalno je da kaže da je gotovo? Nije mi jasno – rekao je… »
Ša JAVNO OSTAVIO Taru, ali i ona mu NIJE ostala DUŽNA!
Svet & Skandal 21.05.2021
Zadrugari su imali prilike da vide razgovor Nenada Aleksića Ša i Stefana Karića o Tari Simov o njenim planovima i tajnama koje imala da mu kaže, a koje mu je prećutala o razgovoru sa bivšim verenikom Stefanom, a povodom raskida se oglasila i Tara… »
STAVILI MU DO ZNANJA ŠTA JE IZGUBIO! Ša napokon dobio pohvale od zadrugara, jer je digao ruke od Tare!
Svet & Skandal 21.05.2021
U toku emisije „Gledanje snimaka“ pušten je klip na kojem su Nenad Aleksić Ša, Stefan Karić i Jovana Ljubisavljević koji su priučali o Tari Simov, naime Karić je govorio Ša da mu se divi što je Tari prešao preko nekih stvari. Voditelj Milan… »
Definitivno kraj! Ša otkrio razlog raskida sa tarom, pa poručio: "Lagao sam sebe"
Blic 20.05.2021
Nenad Aleksić Ša javno je u rijalitiju "Zadruga" ostavio svoju ljubavnicu Taru Simov zbog spekulacija da se ona nakon svoje diskvalifikacije iz rijalitija čuje i viđa sa bivšim verenikom Stefanom, a sada je reper za crnim stolom izneo i razlog… »
Vesti dana »
Opozicija u Novom Sadu blokira zgradu suda: Policija pokušala da napravi prolaz za zaposlene, demonstranti je ugurali nazad u dvorište (FOTO, VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 25 povezanih
Dačić: Policija veoma tolerantna, ne treba zaboraviti zašto je stariji Novosađanin priveden
Radio 021 pre 2 satajoš 18 povezanih
Nemci „udarili“ na Henesa: „Posle debakla u Srbiji, stajao je pored terena kao zbunjena pudlica“
Danas pre 2 satajoš 18 povezanih
Određeno zadržavanje tinejdžeru osumnjičenom za ubistvo vršnjaka u Leskovcu
N1 Info pre 40 minutajoš 15 povezanih