Povezane vesti
Vučević ponosan na EXIT tim: Izlaz je blizu, na dohvat ruke, vakciniši se
RTV 21.05.2021
NOVI SAD - Ponosan sam na devojke i momke iz EXIT tima i drugih najvećih srpskih festivala koji su pripremili sjajnu kampanju koja će da motiviše mlade da se vakcinišu, navodi se na Instagram profilu gradonačelnika Novog Sada, Miloša Vučevića… »
Vučević poziva na vakcinaciju i povratak normalnom životu: Vreme je da vraćamo EXIT i druge festivale, da napunimo…
Alo 21.05.2021
Izlaz je blizu, na dohvat ruke, vakciniši se! Ponosan sam na devojke i momke iz EXIT tima i drugih najvećih srpskih festivala koji su pripremili sjajnu kampanju koja će da motiviše mlade da se vakcinišu, napisao je na svom Instagram profilu… »
Vučević ponosan na kampanju vakcinisanja mladih
Dnevnik 21.05.2021
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević najavio je početak finalne faze za povratak u normalan život tokom pandemije kovid-19, kampanju za vakcinisanje mladih. „Ponosan sam na devojke i momke iz EXIT tima i drugih najvećih srpskih festivala koji… »
Vučević: Vreme je da vraćamo EXIT i druge festivale, da napunimo restorane, da taksisti i kafići imaju posla
Kurir 21.05.2021
Ponosan sam na devojke i momke iz EXIT tima i drugih najvećih srpskih festivala koji su pripremili sjajnu kampanju koja će da motiviše mlade da se vakcinišu, napisao je na svom Instagram profilu gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević. View this… »
Vesti dana »

'Vostani Serbije': Studentski protesti u 32 grada, u Beogradu blokada dva mosta
BBC News pre 55 minutajoš 17 povezanih

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture: Potrebno je izvršiti analizu statike zgrade pre nego što bude odlučeno da li će stanica biti srušena
Nedeljnik pre 3 satajoš 21 povezana

Poverenica: I dalje najviše diskriminacije na osnovu godina i zdravlja
Radio sto plus pre 1 satjoš 16 povezanih

BLOG „Koleno ispalo, zglob stradao“ – protesti „Vostani Serbije“ u 32 grada širom zemlje
Vreme pre 1 satjoš 30 povezanih

Feđa Dudić ostaje u Radničkom 1923: Potpisan novi jednogodišnji ugovor
Serbian News Media pre 3 satajoš 20 povezanih