Povezane vesti

Vučević ponosan na EXIT tim: Izlaz je blizu, na dohvat ruke, vakciniši se

Vučević ponosan na EXIT tim: Izlaz je blizu, na dohvat ruke, vakciniši se

RTV 21.05.2021
NOVI SAD - Ponosan sam na devojke i momke iz EXIT tima i drugih najvećih srpskih festivala koji su pripremili sjajnu kampanju koja će da motiviše mlade da se vakcinišu, navodi se na Instagram profilu gradonačelnika Novog Sada, Miloša Vučevića. Zajedno sa… »
Vučević poziva na vakcinaciju i povratak normalnom životu: Vreme je da vraćamo EXIT i druge festivale, da napunimo restorane…

Vučević poziva na vakcinaciju i povratak normalnom životu: Vreme je da vraćamo EXIT i druge festivale, da napunimo restorane…

Alo 21.05.2021
Izlaz je blizu, na dohvat ruke, vakciniši se! Ponosan sam na devojke i momke iz EXIT tima i drugih najvećih srpskih festivala koji su pripremili sjajnu kampanju koja će da motiviše mlade da se vakcinišu, napisao je na svom Instagram profilu gradonačelnik… »
Vučević ponosan na kampanju vakcinisanja mladih

Vučević ponosan na kampanju vakcinisanja mladih

Dnevnik 21.05.2021
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević najavio je početak finalne faze za povratak u normalan život tokom pandemije kovid-19, kampanju za vakcinisanje mladih. „Ponosan sam na devojke i momke iz EXIT tima i drugih najvećih srpskih festivala koji su… »
Vučević: Vreme je da vraćamo EXIT i druge festivale, da napunimo restorane, da taksisti i kafići imaju posla

Vučević: Vreme je da vraćamo EXIT i druge festivale, da napunimo restorane, da taksisti i kafići imaju posla

Kurir 21.05.2021
Ponosan sam na devojke i momke iz EXIT tima i drugih najvećih srpskih festivala koji su pripremili sjajnu kampanju koja će da motiviše mlade da se vakcinišu, napisao je na svom Instagram profilu gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević. View this post on… »

Vesti dana »