Povezane vesti
Deo Podbare bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 21.05.2021
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 15 sati biti Gundulićeva ulica, od Temerinske do Tekelijine , kao i Tekelijina ulica – od Gundulićeve do Bele njive. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada… »
Isključenja vode
RTV 21.05.2021
NOVI SAD - Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži bez vode će od 8 do 17 sati biti deo Futoškog puta (br. 93 – 99). Cisterne s pijaćom vodom biće postavljene ispred ambulanti u Veterniku i Futogu. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim… »
Deo Telepa bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 21.05.2021
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 14 sati biti ulice Ilariona Ruvarca, Ticanova i okolne ulice u Novom Sadu. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Vesti dana »
Putinov savetnik: Sastanak u Kremlju SAD i Rusije o Ukrajini bio produktivan, ali još ima posla
Beta pre 6 satijoš 7 povezanih
Rafinerija Pančevo počela proces obustave rada, država obezbeđuje platni promet sa NIS-om do kraja nedelje
RTS pre 26 minutajoš 1 povezana
Zavela poznatog sportistu: Glumica se na premijeri "Povratka Žikine dinastije" pojavila u providnom, a ovo je njen muž sa kojim ima sina: "Dok ja radim, on sve obavlja oko deteta"
Blic pre 36 minutajoš 1 povezana
Narodna skupština glasa o 58 tačaka, među kojima je i predlog budžeta za 2026. godinu
RTS pre 51 minutajoš 1 povezana
Posle jutarnje magle u Srbiji oblačno vreme, najviša dnevna temperatura do 12 stepeni
RTS pre 56 minutajoš 4 povezane