Povezane vesti
‘Radio sam časno svoj posao’: Oglasio se golman koji je Radu zagorčao sudbinu, pa poručio svim nevernim tomama – ‘Kružile su…
Hot sport 21.05.2021
U poslednjem kolu Superlige Srbije viđena je prava drama. Fudbalski klub Rad imao je priliku da u poslednjem kolu sa ‘bele taćke’ obezbedi opstanak u elitnom društvu, ali Andrija Kaluđerović nije iskoristio tu priliku i postao tragičar tima sa Banjice… »
"Samo sam pošteno radio svoj posao!" Momak koji je odlučio sudbinu klubova Superlige iskren "do bola": Čekao sam do poslednjeg…
Sportal blic 20.05.2021
Filmski rasplet oko opstanka u viđen je prethodnog dana. Iako je ekipa Rada više od sat vremena bila ispod crte, ukazala se najbolja moguća prilika za preokret. Penal u Subotici, 79. minut i cela fudbalska Srbija se okrenula ka stadionu Spartaka (1:1). I… »
Vesti dana »
Roditelji đaka Jovine gimnazije razgovarali sa ministrom Stankovićem
Beta pre 36 minutajoš 21 povezana
(Foto) Najnoviji detalji teške nesreće na Brankovom mostu! Vozač autobusa (52) izgubio svest za volanom, pokosio vozila pa probio zaštitnu ogradu: Hitno prebačen na VMA
Blic pre 55 minutajoš 31 povezana
Savet EU odobrio otvaranje pojedinačnih pregovora o ukidanju rominga - i Srbija na listi
N1 Info pre 2 satajoš 23 povezane