Povezane vesti

Ledi Gaga otkrila da je zatrudnela nakon što je silovana

Ledi Gaga otkrila da je zatrudnela nakon što je silovana

Dnevnik 21.05.2021
LOS ANĐELES: Pop zvezda Ledi Gaga odlučila je prvi put u potpunosti da otvori dušu i progovori o teškim trenucima u svom životu, pa je, između ostalog, ispričala i kako se osećala onog dana kada je saznala da je trudna nakon seksualnog odnosa na… »
Ušao je u sobu i rekao "Skini se": Stravična ispovest Lejdi Gage o silovanju - "Imala sam 19 godina i zatrudnela sam"

Ušao je u sobu i rekao "Skini se": Stravična ispovest Lejdi Gage o silovanju - "Imala sam 19 godina i zatrudnela sam"

Mondo 21.05.2021
Pevačica zaplakala pred kamerama. Pevačica zaplakala pred kamerama Pevačica Lejdi Gaga svojevremeno je otkrila da je bila silovana na početku karijere. Silovao ju je neimenovani muzički producent kada je imala 19 godina, a sada je o stravičnom… »
Silovana Lejdi Gaga: Manijak joj rekao da se skine, pa je trudnu izbacio na ulicu - sve se desilo kada je imala 19 godina…

Silovana Lejdi Gaga: Manijak joj rekao da se skine, pa je trudnu izbacio na ulicu - sve se desilo kada je imala 19 godina…

Večernje novosti 21.05.2021
Foto: Printskrin Lejdi Gaga je rekla da je napastvovao muzički producent čiji identite iz straha i dalje ne želi da otkrije. - Imala sam 19 godina i već sam počela da radim u muzičkoj industriji. Bili smo u studiju i on mi je rekao: "Skidaj se"… »
Lejdi Gaga otkrila da je posle silovanja zatrudnela i doživela psihički slom

Lejdi Gaga otkrila da je posle silovanja zatrudnela i doživela psihički slom

RTS 21.05.2021
Pop zvezda Lejdi Gaga otkrila je da je zatrudnela nakon što je silovana kada je imala 19 godina, kao i da je posle toga doživela psihički slom. Pevačica je nove detalje o seksualnom napadu, o kojem je prvi put govorila 2014. godine, iznela u emisiji… »
Ispovest Lejdi Gage: Posle silovanja sam ostala trudna

Ispovest Lejdi Gage: Posle silovanja sam ostala trudna

Nova 21.05.2021
Pevačica Lejdi Gaga otkrila je da je u 19. godini doživela traumatično iskustvo, kada ju je silovao jedan muzički producent. Između ostalog je otkrila i da je jedna od posledica ovog zločina koji je pretrpela bila trudnoća. Takođe je dodala da ju… »

Vesti dana »