Повезане вести
Леди Гага открила да је затруднела након што је силована
Дневник 21.05.2021
ЛОС АНЂЕЛЕС: Поп звезда Леди Гага одлучила је први пут у потпуности да отвори душу и проговори о тешким тренуцима у свом животу, па је, између осталог, испричала и како се осећала оног дана када је сазнала да је трудна након… »
Ушао је у собу и рекао "Скини се": Стравична исповест Лејди Гаге о силовању - "Имала сам 19 година и затруднела сам"
Мондо 21.05.2021
Певачица заплакала пред камерама. Певачица заплакала пред камерама Певачица Лејди Гага својевремено је открила да је била силована на почетку каријере. Силовао ју је неименовани музички продуцент када је имала 19 година, а сада… »
Силована Лејди Гага: Манијак јој рекао да се скине, па је трудну избацио на улицу - све се десило када је имала 19 година…
Вечерње новости 21.05.2021
Фото: Принтскрин Лејди Гага је рекла да је напаствовао музички продуцент чији идентите из страха и даље не жели да открије. - Имала сам 19 година и већ сам почела да радим у музичкој индустрији. Били смо у студију и он ми је… »
Лејди Гага открила да је после силовања затруднела и доживела психички слом
РТС 21.05.2021
Поп звезда Лејди Гага открила је да је затруднела након што је силована када је имала 19 година, као и да је после тога доживела психички слом. Певачица је нове детаље о сексуалном нападу, о којем је први пут говорила 2014… »
Исповест Лејди Гаге: После силовања сам остала трудна
Нова 21.05.2021
Певачица Лејди Гага открила је да је у 19. години доживела трауматично искуство, када ју је силовао један музички продуцент. Између осталог је открила и да је једна од последица овог злочина који је претрпела била трудноћа… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Бета пре 1 сатјош 31 повезана
Вучић: Три могућа сценарија за НИС, Србија би платила руски део власништва
РТС пре 1 сатјош 26 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 1 сатјош 32 повезане