Повезане вести
Бежи, срамота ме од тебе! Јањуш запенио на мају: Она поново вришти и кука, тера га да опет буду у вези (видео)
Курир 21.05.2021
Маја Маринковић поново је покушала да оствари комуникацију са Марком Јањушевићем Јањушем, па му је пришла, а онда је уследила и нова расправа. Маја и Јнајуш имали су интимне односе овог јутра, а њу је занимало због чега онда… »
"Када би ми направио два дечака, смирила бих се": Маја напала Јањуша: " Ожени ме"
Блиц 20.05.2021
Након што је три дана била на тајном задатку и није смела да проговори ни реч са Марком Јањушевићем Јањушем, Маја Маринковић решила је све да надокнади, те је свом дечку поручила да жели са њим двоје деце. - Ожени ме - рекла… »
Вести дана »
Трамп: Разматрамо смањење војних активности; Медији: Иран гађао америчко-британску базу у Индијском океану
РТС пре 51 минутајош 35 повезаних
Лучић (Телеком): „Лоцирали смо хакера који нам је украо део података, систем није био угрожен“
Сербиан Невс Медиа пре 51 минутајош 19 повезаних
МУП: Откривена интернет превара, од грађана извучени вишемилионски износи преко пирамидалне шеме
Н1 Инфо пре 40 минутајош 19 повезаних
Хладно јутро са мразом, током дана променљиво облачно уз сунчане интервале
Глас Зајечара пре 2 сатајош 17 повезаних
Иран спреман да омогући пролаз јапанских бродова кроз Ормуски мореуз, преговори у току
Инсајдер пре 1 сатјош 12 повезаних