Povezane vesti
Beži, sramota me od tebe! Janjuš zapenio na maju: Ona ponovo vrišti i kuka, tera ga da opet budu u vezi (video)
Kurir 21.05.2021
Maja Marinković ponovo je pokušala da ostvari komunikaciju sa Markom Janjuševićem Janjušem, pa mu je prišla, a onda je usledila i nova rasprava. Maja i Jnajuš imali su intimne odnose ovog jutra, a nju je zanimalo zbog čega onda sada nisu zajedno. "Hoćeš… »
"Kada bi mi napravio dva dečaka, smirila bih se": Maja napala Janjuša: " Oženi me"
Blic 20.05.2021
Nakon što je tri dana bila na tajnom zadatku i nije smela da progovori ni reč sa Markom Janjuševićem Janjušem, Maja Marinković rešila je sve da nadoknadi, te je svom dečku poručila da želi sa njim dvoje dece. - Oženi me - rekla mu je Maja. - To bi bilo… »
Vesti dana »

Jedno "da" spasilo šest života: Kad mislite da nema nade, sudbina vas demantuje: Desanka i Gavrilo konačno imaju novu šansu (foto)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Vremenska prognoza za ponedeljak, 4. avgust: Danas sveže i oblačno, mestimično sa kišom
Beta pre 5 satijoš 3 povezane

(Foto) crna kosa i plave oči: Ovo je novi dečko Uroša Stanića koji je pun love: Ljubi ga pred svima
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

U Čileu pronađena tela četvorice rudara koji su bili zarobljeni u urušenom rudniku
Danas pre 9 satijoš 3 povezane