Povezane vesti
Ponovo poskupelo gorivo na pumpama
Nova 22.05.2021
Cena nafte kontinuirano raste i u svetu i u Srbiji, pa se tako od početka marta do danas, u zavisnosti od vrste i kvaliteta koji vozači sipaju u svoje rezervoare, poskupljenje u našoj zemlji kreće od pet pa do devet dinara po litru. To, praktično, znači… »
Gorivo u Srbiji sve skuplje: Pun rezervoar plaćamo 350 dinara više nego pre samo dva meseca!
Mondo 22.05.2021
Ovaj iznos će biti veći za one koji koriste kvalitetniji benzin. Ovaj iznos će biti veći za one koji koriste kvalitetniji benzin. Cena nafte u svetu i u Srbiji kontinuirano raste, tako je od početka marta do danas, u zavisnosti od vrste i kvaliteta… »
Vesti dana »
FINALE ELITE 9 UŽIVO: Filip Đukić zauzeo 6. mesto! Dočekala ga gomila prijatelja, pa se oglasio otac Zoran: „Zaledio sam se! Imam samo JEDNU SNAJKU!“
Svet & Skandal pre 18 minutajoš 11 povezanih
Bivši ljubavnici u duelu Najduhovitiji rijaliti učesnik izbačen iz superfinala: Svaki presek sve napetiji
Blic pre 54 minutajoš 8 povezanih
"Tužiću je, neće videti dinara" Terza pobesneo zbog ćerke, vređa Milicu i histeriše: "Imam dokaze protiv nje" (video)
Blic pre 2 satajoš 6 povezanih
Španski reprezentativac progovorio o paklu posle finala: Argentinci pokušali da ga udare, a evo šta je on poručio...
Kurir pre 3 satajoš 3 povezane
Kad i gde možete da gledate meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona Larn – Crvena zvezda?
Danas pre 4 satijoš 2 povezane