Povezane vesti

"Majko moja... Neka zapamti da ga Real plaća!" Predrag Mijatović pred utakmicu sezone opleo po asu kraljevskog kluba

"Majko moja... Neka zapamti da ga Real plaća!" Predrag Mijatović pred utakmicu sezone opleo po asu kraljevskog kluba

Sportal blic 22.05.2021
Legendarni fudbaler je iskoristio priliku da uoči važne utakmice prokomentariše zbivanja u svom nekadašnjem klubu,. "Kraljevi" danas igraju meč sezone, koji im može doneti šampionsku titulu, ali Zinedinu Zidanu na raspolaganju za ovaj duel neće… »
Mijatovićev udar na zvezdu Reala: Majko moja, neka zapamti ko ga plaća

Mijatovićev udar na zvezdu Reala: Majko moja, neka zapamti ko ga plaća

Vesti online 22.05.2021
Predrag Mijatović, živa legenda Real Madrida, uvek je zanimljiv sagovornik kada je tema kraljevski klub. Često zna i da kritikuje, pa se sada okomio na jednog od najzvučnijih igrača – Edena Azara. Azar je plaćenih 100 miliona Čelsiju, ali je… »
Mijatović kukao: Majko mila, zapamti da te plaća Real

Mijatović kukao: Majko mila, zapamti da te plaća Real

Nova 22.05.2021
Predrag Mijatović, fudbalska legenda i bivši sportski direktor Reala, kritikovao je Edena Azara jer neće igrati u poslednjem kolu kada se odlučuje o tituli šampiona Španije. Bivši fudbaler komentrisao je događanja u klubu, a posebno se osvrnuo na… »
Mijatović besan na zvezdu reala pred meč koji odlučuje o titulu: Majko moja, pa je l' on zna ko ga plaća?

Mijatović besan na zvezdu reala pred meč koji odlučuje o titulu: Majko moja, pa je l' on zna ko ga plaća?

Mondo 22.05.2021
Sprema se ludnica poslednjeg dana sezone u Primeri! Sprema se ludnica poslednjeg dana sezone u Primeri! Ove subote u Španiji se završava takmičenje u Primeri, a poslednjeg dana sezone saznaćemo hoće li Atletiko ili Real Madrid podići trofej… »

Vesti dana »