Povezane vesti
"Majko moja... Neka zapamti da ga Real plaća!" Predrag Mijatović pred utakmicu sezone opleo po asu kraljevskog kluba
Sportal blic 22.05.2021
Legendarni fudbaler je iskoristio priliku da uoči važne utakmice prokomentariše zbivanja u svom nekadašnjem klubu,. "Kraljevi" danas igraju meč sezone, koji im može doneti šampionsku titulu, ali Zinedinu Zidanu na raspolaganju za ovaj duel neće… »
Mijatovićev udar na zvezdu Reala: Majko moja, neka zapamti ko ga plaća
Vesti online 22.05.2021
Predrag Mijatović, živa legenda Real Madrida, uvek je zanimljiv sagovornik kada je tema kraljevski klub. Često zna i da kritikuje, pa se sada okomio na jednog od najzvučnijih igrača – Edena Azara. Azar je plaćenih 100 miliona Čelsiju, ali je… »
Mijatović kukao: Majko mila, zapamti da te plaća Real
Nova 22.05.2021
Predrag Mijatović, fudbalska legenda i bivši sportski direktor Reala, kritikovao je Edena Azara jer neće igrati u poslednjem kolu kada se odlučuje o tituli šampiona Španije. Bivši fudbaler komentrisao je događanja u klubu, a posebno se osvrnuo na… »
Mijatović besan na zvezdu reala pred meč koji odlučuje o titulu: Majko moja, pa je l' on zna ko ga plaća?
Mondo 22.05.2021
Sprema se ludnica poslednjeg dana sezone u Primeri! Sprema se ludnica poslednjeg dana sezone u Primeri! Ove subote u Španiji se završava takmičenje u Primeri, a poslednjeg dana sezone saznaćemo hoće li Atletiko ili Real Madrid podići trofej… »
Vesti dana »
Tužilaštvo: Zbog pada nadstrešnice u Novom Sadu uhapšeno 12 ljudi, među njima i Goran Vesić
Glas Amerike pre 24 satajoš 196 povezanih
MKS izdao naloge za hapšenje Netanjahua, Galanta i jednog od vođa Hamasa
Glas Amerike pre 24 satajoš 69 povezanih
Pešić: Razlika je u klasi, da se ne palimo nešto specijalno
Sportski žurnal pre 1 satjoš 49 povezanih
Pogledajte! Ovako je uhapšen dvostruki ubica alija balijagić! Ministar Dačić otkrio gde ga je policija našla i šta je zaplenjeno
Kurir pre 24 satajoš 108 povezanih
Monako pobeđuje i posle Saše, Olimpijakos uništio Baskoniju (video)
Sportski žurnal pre 24 satajoš 44 povezane