Povezane vesti
Jedna osoba ubijena, četiri ranjene u napadu nožem u Amsterdamu: Napadač uhapšen
Blic 22.05.2021
Jedna osoba je ubijena, a četiri su povređene u napadu nožem u Amsterdamu, a napadač je uhapšen, saopštila je danas holandska policija. U saopštenju se navodi da za sada nema indicija da je napad, koji se dogodio kasno sinoć, akt terorizma, ali da sve… »
Jedna osoba ubijena, četiri ranjene u napadu nožem u Amsterdamu
N1 Info 22.05.2021
Jedna osoba je ubijena, a četiri su ranjene u napadu nožem u Amsterdamu, saopštila je holandska policija navodeći i da je osumnjičeni uhapšen. Napad se dogodio kasno sinoć u kvartu u Amsterdamu gde je mnogo barova i restorana, ali su u to vreme bili… »
Jedna osoba ubijena, 4 ranjene u napadu nožem u Amsterdamu
Nova 22.05.2021
Jedna osoba je ubijena, a četiri su povređene u napadu nožem u Amsterdamu, a napadač je uhapšen, saopštila je danas holandska policija. U saopštenju se navodi da za sada nema indicija da je napad, koji se dogodio kasno sinoć, akt terorizma, ali da sve… »
Vesti dana »

"Video sam to na njihovim licima" Pešić otvorio dušu posle debakla na Eurobasketu: Ono što sam rekao posle Pariza mislim i sada!
Kurir pre 11 minutajoš 24 povezane

Ništa od finala: Sinančević se neće boriti za medalju na Svetskom prvenstvu!
Hot sport pre 25 minutajoš 19 povezanih

Opasan udar na kamčatki: Snažan zemljotres jačine 7,4 pogodio rusku obalu na Dalekom istoku!
Kurir pre 45 minutajoš 12 povezanih

Žena ubijenog Čarlija Kirka poslala poruku njegovim neprijateljima: "Nemate pojma šta ste upravo pokrenuli širom ove zemlje" (foto/video)
Pravda pre 25 minutajoš 9 povezanih

Vremenska prognoza za 13. septembar: Sunčano i toplo, ponegde kratkotrajna kiša
Mondo pre 4 satijoš 9 povezanih