Povezane vesti
Snimak sa prvog koncerta Nataše Bekvalac: Srce mi se steglo
Nova 22.05.2021
Pop zvezda Nataša Bekvalac objavila je na Instagramu snimak svog prvog solističkog koncerta. Bekvalc kaže da su je skroz obuzele emocije, a posebno ju je raznežilo jer je njena majka bila među publikom. Pevačica je iskoristila priliku i da se… »
Isplivao snimak sa natašinog prvog koncerta: Bekvalčevu je jedna stvar posebno raznežila - "Srce mi se steglo!" (video)
Mondo 22.05.2021
Pevačica podelila video koji joj je probudio emocije. Pevačica podelila video koji joj je probudio emocije. Nataša Bekvalac, nedavno je nasmejala sve kada je objavila da je "raskinula" sa španskim glumcem, a sad se oglasila na svom Instagramu i tom… »
(Video) "srce mi se steglo": Nataša Bekvalac umalo zaplakala zbog snimka koji joj je stigao: "Ne znam šta mi je"
Blic 22.05.2021
Pevačica Nataša Bekvalac podelila je emotivan trenutak sa svog prvog solističkog koncerta i zahvalila se devojci koja joj ga je poslala. Naime, Bekvalčevu su skroz obuzele emocije, jer je njena mama bila u publici. "Moja mama na mom prvom solističkom… »
Vesti dana »
Putin potpisao više zakona: Od otpisa kreditnih dugova za učesnike rata do zabrane "javne propagande odbijanja rađanja dece"
Insajder pre 1 satjoš 2 povezane
(Video): Večeras se na koncertu Tanje Savić samo on pojavio iz prve postave "Zvezda Granda": Oni nisu želeli da dođu na njen koncert, a evo ko je još bio gost
Blic pre 3 satajoš 5 povezanih