Повезане вести

Синиша Михајловић се захвалио свима у Болоњи: "Сањао сам Јувентус"

Синиша Михајловић се захвалио свима у Болоњи: "Сањао сам Јувентус"

Спортске.нет 22.05.2021
Српски тренер на челу Болоње Синиша Михајловић говорио је за медије уочи утакмице последњег кола његове екипе са Јувентусом. Болоња ће победом имати прилику да се нађе у горњем делу табеле, што им доноси додатних шест… »
Михајловић италијанима: „у Србији дају 30 евра свима који се вакцинишу, има и оних који иду три пута“

Михајловић италијанима: „у Србији дају 30 евра свима који се вакцинишу, има и оних који иду три пута“

Хот спорт 22.05.2021
Синиша Михајловић био је прилично расположен пред меч са Јувентусом. Он је истакао да је циљ Болоње да заврши у горњем делу табеле и да у меч са “Старом дамом” улази са мотивом за победу. „Као последњу конференцију за штампу… »
Миха у болници предвидео пенал за Јувентус: Дибала га шутира

Миха у болници предвидео пенал за Јувентус: Дибала га шутира

Нова 22.05.2021
Тренер Болоње Синиша Михајловић предвидео је који ће судија арбитрирати у мечу његовог клуба са Јувентусом, а сада је открио како му се "јавило" и да ће торински клуб добити пенал. Болоња и Јувентус се састају у недељу од 20… »
Миха у елементу: Са супругом се не свађам, она се свађа са мном! Сањао сам да Дибала шутира пенал...

Миха у елементу: Са супругом се не свађам, она се свађа са мном! Сањао сам да Дибала шутира пенал...

Вечерње новости 22.05.2021
ФОТО: Принтскрин/Инстаграм/оффициалбологнафц У последњем колу Серије А, Болоња ће у недељу од 20.45 часова дочекати фудбалере Јувентуса који се боре за пласман у Лигу шампиона. – Како је ово последња конференција за штампу у… »

Вести дана »