Povezane vesti

Emocije slomile suareza! Urugvajac se obratio nakon osvajanja titule: ‘Barselona me nije poštovala! Znam da će mi moj…

Emocije slomile suareza! Urugvajac se obratio nakon osvajanja titule: ‘Barselona me nije poštovala! Znam da će mi moj…

Hot sport 22.05.2021
Veliki uspeh za Simeonea i ekipu! Atletiko Madrid je novi šampion Španije! Luis Suarez i družina su u 38. kolu savladali Valjadolid. Utakmica je završena rezultatom 1:2. Pogodak za pobedu Atletika postigao je iskusni Urugvajac. Suarez je nakon… »
Bum! Majstorija Francuza za kraj sezone: Barsa slavila u završnici! (video)

Bum! Majstorija Francuza za kraj sezone: Barsa slavila u završnici! (video)

Hot sport 22.05.2021
Spektakularan pogodak! Eibar je ugostio Barselonu u okviru 38. kola LaLige. Izabranici Ronalda Kumana su do pobede stigli u 81. minutu meča. Domaćin je bio bolji rival većim delom utakmice. Utakmica nije imala rezultatski značaj! Atletiko Madrid je… »
Suarezova izjava odzvanja do Barselone!

Suarezova izjava odzvanja do Barselone!

Sportske.net 22.05.2021
Atletiko Madrid je šampion Španije, Luis Suarez je najbolji strelac ekipe sa 21 golom, ali to nije sve. Našu posvetu "gorditu" čitajte OVDE, a u nastavku njegovu izjavu posle pobede nad Valjadolidom koja će se večeras još kako čitati u Barseloni… »
Suares u suzama: Barselona me nije cenila, hvala Atletiku

Suares u suzama: Barselona me nije cenila, hvala Atletiku

Vesti online 22.05.2021
Urugvajski napadač Luis Suares osvojio je titulu sa Atletiko Madridom. Atletiko je u poslednjem kolu španske LaLige savladao Valjadolid u gostima 2:1, posle preokreta. Gol za pobedu i titulu postigao je Luis Suares. Barselona je pustila Suaresa da ode i… »

Vesti dana »