Povezane vesti
Emocije slomile suareza! Urugvajac se obratio nakon osvajanja titule: ‘Barselona me nije poštovala! Znam da će mi moj…
Hot sport 22.05.2021
Veliki uspeh za Simeonea i ekipu! Atletiko Madrid je novi šampion Španije! Luis Suarez i družina su u 38. kolu savladali Valjadolid. Utakmica je završena rezultatom 1:2. Pogodak za pobedu Atletika postigao je iskusni Urugvajac. Suarez je nakon… »
Bum! Majstorija Francuza za kraj sezone: Barsa slavila u završnici! (video)
Hot sport 22.05.2021
Spektakularan pogodak! Eibar je ugostio Barselonu u okviru 38. kola LaLige. Izabranici Ronalda Kumana su do pobede stigli u 81. minutu meča. Domaćin je bio bolji rival većim delom utakmice. Utakmica nije imala rezultatski značaj! Atletiko Madrid je… »
Suarezova izjava odzvanja do Barselone!
Sportske.net 22.05.2021
Atletiko Madrid je šampion Španije, Luis Suarez je najbolji strelac ekipe sa 21 golom, ali to nije sve. Našu posvetu "gorditu" čitajte OVDE, a u nastavku njegovu izjavu posle pobede nad Valjadolidom koja će se večeras još kako čitati u Barseloni… »
Suares u suzama: Barselona me nije cenila, hvala Atletiku
Vesti online 22.05.2021
Urugvajski napadač Luis Suares osvojio je titulu sa Atletiko Madridom. Atletiko je u poslednjem kolu španske LaLige savladao Valjadolid u gostima 2:1, posle preokreta. Gol za pobedu i titulu postigao je Luis Suares. Barselona je pustila Suaresa da ode i… »
Vesti dana »
Prvo oglašavanje vojske nakon uvođenja vanrednog stanja u Južnoj Koreji
Telegraf pre 1 satjoš 39 povezanih
Pao deo plafona na Železničkoj stanici u Ćupriji, nije bilo povređenih
Euronews pre 5 satijoš 16 povezanih
Lazić: Idemo da pobedimo obe utakmice, potrebno je da odigramo kao protiv Bajerna
Sportski žurnal pre 57 minutajoš 31 povezana