Povezane vesti
Erupcija vulkana u Kongu ubila najmanje 15 osoba
N1 Info 23.05.2021
Erupcija vulkana u istočnom Kongu u području Gome izazvala smrt najmanje 15 osoba i uništavanje više od 500 domova, izjavili su danas zvaničnici i preživeli. Vlasti su saopštile da je najmanje pet drugih ljudi poginulo u sudaru kamiona tokom… »
"Vidim velike količine lave" Proradio vulkan! Ljudi histerično beže! (video)
Pravda 23.05.2021
Vulkan Nijaragongo u Republici Kongo danas je proradio i izbacio velike količine lave. „Vidim velike količine lave i čini mi se da će, po svemu sudeči, ubrzo stići i do Gome. Za sada se ljudi ne evakuišu“, izjavio je u razgovoru sa dopisnikom… »
Panika u kongu: Proradio vulkan Nijaragongo, pre skoro dve decenije erupcija usmrtila 250 ljudi (video)
Blic 22.05.2021
Vulkan Nijaragongo u Republici Kongo danas je proradio i izbacio velike količine lave. - Vidim velike količine lave i čini mi se da će, po svemu sudeči, ubrzo stići i do Gome. Za sada se ljudi ne evakuišu - izjavio je u razgovoru sa dopisnikom… »
Vesti dana »
Užas u Vašingtonu: Sudarili se putnički avion i vojni helikopter pa pali u reku, dosad izvučeno 18 tela, ispovest očevica: Video sam da se čudno naginje (video)
Kurir pre 56 minutajoš 32 povezane
'Na korak do pravde': Beogradski studenti kreću u marš do Novog Sada
Radio 021 pre 56 minutajoš 8 povezanih
Očekuje se oslobađanje osam talaca koje drži Hamas - troje Izraelca i pet Tajlanđana
RTV pre 38 minutajoš 4 povezane
Najmanje dve osobe poginule, sedam ranjeno u ruskom napadu na grad Sumi u Ukrajini
RTV pre 56 minutajoš 2 povezane