Povezane vesti
Aguero se rekordom oprostio od Etihada
Sportski žurnal 23.05.2021
Fudbaler Mančester Sitija Serhio Aguero rekordom po broju golova za jedan tim u Premijer ligi oprostio se od stadiona „Etihad”. U poslednjoj utakmici u Premijer ligi za „građane”, koje će ovog leta napustiti posle 10 godina, Aguero je u pobedi protiv… »
Rastanak u stilu: Aguero na premijerligaškom oproštaju oborio Runijev rekord (video)
Mozzart sport 23.05.2021
Argentinac sa dva pogotka stavio tačku na fenomenalnu deceniju u Mančesteru. U stilu kojim je pisao živopisnu priču tokom decenije provedene među Građanima Serhio Aguero se oprostio od Mančester Sitija i Premijer lige. Napadač koji je od dolaska na… »
"Ja bih da igra još malo..." 8244 dana karijere u crno-belom dresu! Na današnji dan nebo je plakalo, a kapiten Saša Ilić…
Sportal blic 23.05.2021
Od trenutka kad je 26. oktobra 1996. godine sa brojem jedan na leđima debitovao za , pa do 23. maja 2019. godine i momenta kad je kao kapiten crno-belih podigao pehar namenjen osvajaču nacionalnog kupa prošlo je tačno 8.244 dana. Svaki od tih dana… »
Aguero: Gol KPR-u najvažniji, a koji je najlepši? (VIDEO)
N1 Info 23.05.2021
Serhio Aguero izdvojio je kao svoj najvažniji gol u karijeri onaj u duelu sa Kvins park rendžersom kojim je doneo Mančester sitiju titulu prvaka Engleske 2012. godine. „Taj gol za mene je najvažniji u životu. Taj gol će mi biti sve vreme u glavi. Kada… »
Aguero dobio mural preko cele zgrade i dirljivu poruku FOTO
Nova 23.05.2021
Serhiju Agueru, legendi Mančester sitija, klub i navijači su potvrdili status kao jednom od najvećih igrača u istoriji kluba muralom i mozaikom u Mančesteru. Aguero je deset godina u Sitiju, a na kraju sezone napušta klub i u nedelju igra poslednji meč… »
Vesti dana »

Vučić predložio zakon "Konačno svoji na svome": Legalizacija neuknjiženih objekata za od 100 evra
N1 Info pre 12 minutajoš 19 povezanih

(Mapa): Srbiju će tačno ovog dana nadviti crni oblaci! Poznata detaljna prognoza, RHMZ upalio meteoalarm, pazite se ove dve opasne pojave
Blic pre 12 minutajoš 17 povezanih

Tramp preti Avganistanu sankcijama ako talibani ne vrate Americi vazduhoplovnu bazu Bagram
Danas pre 1 satjoš 12 povezanih

Velike izmene saobraćaja u Beogradu zbog triatlona: Ove ulice su zatvorene
Nedeljnik pre 26 minutajoš 7 povezanih