Povezane vesti

Aguero se rekordom oprostio od Etihada

Aguero se rekordom oprostio od Etihada

Sportski žurnal 23.05.2021
Fudbaler Mančester Sitija Serhio Aguero rekordom po broju golova za jedan tim u Premijer ligi oprostio se od stadiona „Etihad”. U poslednjoj utakmici u Premijer ligi za „građane”, koje će ovog leta napustiti posle 10 godina, Aguero je u pobedi… »
Rastanak u stilu: Aguero na premijerligaškom oproštaju oborio Runijev rekord (video)

Rastanak u stilu: Aguero na premijerligaškom oproštaju oborio Runijev rekord (video)

Mozzart sport 23.05.2021
Argentinac sa dva pogotka stavio tačku na fenomenalnu deceniju u Mančesteru. U stilu kojim je pisao živopisnu priču tokom decenije provedene među Građanima Serhio Aguero se oprostio od Mančester Sitija i Premijer lige. Napadač koji je od dolaska… »
"Ja bih da igra još malo..." 8244 dana karijere u crno-belom dresu! Na današnji dan nebo je plakalo, a kapiten Saša Ilić…

"Ja bih da igra još malo..." 8244 dana karijere u crno-belom dresu! Na današnji dan nebo je plakalo, a kapiten Saša Ilić…

Sportal blic 23.05.2021
Od trenutka kad je 26. oktobra 1996. godine sa brojem jedan na leđima debitovao za , pa do 23. maja 2019. godine i momenta kad je kao kapiten crno-belih podigao pehar namenjen osvajaču nacionalnog kupa prošlo je tačno 8.244 dana. Svaki od tih dana… »
Aguero: Gol KPR-u najvažniji, a koji je najlepši? (VIDEO)

Aguero: Gol KPR-u najvažniji, a koji je najlepši? (VIDEO)

N1 Info 23.05.2021
Serhio Aguero izdvojio je kao svoj najvažniji gol u karijeri onaj u duelu sa Kvins park rendžersom kojim je doneo Mančester sitiju titulu prvaka Engleske 2012. godine. „Taj gol za mene je najvažniji u životu. Taj gol će mi biti sve vreme u glavi… »
Aguero dobio mural preko cele zgrade i dirljivu poruku FOTO

Aguero dobio mural preko cele zgrade i dirljivu poruku FOTO

Nova 23.05.2021
Serhiju Agueru, legendi Mančester sitija, klub i navijači su potvrdili status kao jednom od najvećih igrača u istoriji kluba muralom i mozaikom u Mančesteru. Aguero je deset godina u Sitiju, a na kraju sezone napušta klub i u nedelju igra poslednji… »

Vesti dana »