Повезане вести

Куман се правда после лоше сезоне Барселоне: Довели смо само једног играча, овај састав није био направљен да испуни циљеве

Куман се правда после лоше сезоне Барселоне: Довели смо само једног играча, овај састав није био направљен да испуни циљеве

Вечерње новости 23.05.2021
ФОТО: ЕПА Холандски стручњак сматра да са саставом који је имао на располагању нису могли да се испуне циљеви које има Барселона. - Дошли смо и преузели смо тим који нам је био на располагању. Једино је Дест дошао последњег… »
Куман: Једног смо само играча ми довели, много старих у тиму

Куман: Једног смо само играча ми довели, много старих у тиму

Н1 Инфо 23.05.2021
Тренер Барселоне Роналд Куман каже да његов тим није био довољно квалитетан да се бори за титулу у Примери ове године. „Дошли смо и преузели смо тим који нам је био на располагању. Једино је Дест дошао последњег дана… »
Куман искрен: ‘Барселона је скуп старих играча!’

Куман искрен: ‘Барселона је скуп старих играча!’

Хот спорт 23.05.2021
Слаба сезона за Барселону! Барселона је завршила као трећа у првенству Шпаније, а одлазак тренера Кумана је неминован. Ево шта је он имао да каже након краја првенства. ‘Дошли смо и преузели смо тим који нам је био на… »
Куман сам себи "пуцао у ногу"? Тајни састанак, решење се не назире?!

Куман сам себи "пуцао у ногу"? Тајни састанак, решење се не назире?!

Спортске.нет 23.05.2021
Барселона је сезону завршила на трећем месту, освојила је Куп краља и то једина утеха за навијаче. Ипак, још једна сезона без Ла Лиге и Лиге шампиона је недопустива и Ђоан Лапорта спрема револуцију. Након бледе победе у Еибару… »

Вести дана »