Povezane vesti
Maloletnica u Bijeljini pala sa petog sprata
Novi magazin 23.05.2021
Sedamnaestogodišnja devojka sinoć je teško povredjena u padu sa petog sprata zgrade u Bijeljini, objavili su banjalučki mediji. Ona će biti prebačena u Univerzitetsko-klinički centar Banjaluka jer je životno ugrožena. Kako se navodi, devojka je sinoć oko… »
Pala sa petog sprata zgrade u Bijeljini: Maloletnica zadobila frakture karlice i pršljenova, lečenje nastavlja u UKC RS
Blic 23.05.2021
Sedamnaestogodišnja devojka koja je sinoć povrijeđena u padu sa petog sprata zgrade u Bijeljini, biće transportovana u Univerzitetsko klinički centar Banjaluka i trenutno je vitalno ugrožena, rekla je pomoćnik direktora Bolnice "Sveti vračevi" Nela… »
Vesti dana »
RHMZ objavio novu prognozu: Evo kada prestaje kiša, stiže razvedravanje, poznato kakvo će biti vreme za vikend
NIN pre 1 satjoš 26 povezanih
Hrvati horski kukaju iako je Matanović sam priznao: „Osetio sam da me je zakačila“, selektor tvrdi da je suđenje ipak bilo loše!
Hot sport pre 1 satjoš 39 povezanih
VJT: Podignuta optužnica za pokušaj ubistva u Elektrotehničkoj školi u Novom Sadu
Beta pre 47 minutajoš 18 povezanih
Hrvatska eliminisana u trileru, Španija jeste furija, Švajcarci rutinski protiv Alžira
BBC News pre 12 minutajoš 101 povezana
Uhapšen maloletnik, sumnja se da je od vlasnika više objekata pokušao da iznudi dva miliona evra
N1 Info pre 42 minutajoš 15 povezanih